Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spicie juz

Polecane posty

Gość gość

pedały?:)

Gość gość
pewnie już sie nie możecie doczekać kiedy wyjdziecie z cienia i będziecie mogli zgodnie z obietniąca realizować swoje sadystyczne perwersje bez oglądania się na stwarzanie pozorów i udawanie normalnych ludzi:)

Gość gość
marzą sie wam spacery z pejczami wśród nagich i bezbronnych ludków na tyle jednak świadomych żeby sie was bac i przed wami płaszczyc . też by mnie męczyło ciągłe przymilanie sie do podludzi i udawanie, ze są moimi ziomalami:) to jak kondony kiedy wpadniecie?:)

Gość gość
pewnie pracujecie nad jakimiś sztuczkami, które mnie przerazą i jepne pyskiemna glebe aby wam oddac hołd:) taki c***j jak batorego komin cweluchy piertolone

Gość gość
ja sie domyslam, ze pewnie was juz nudzi zakulisowe sprawowanie władzy przy pomocy marionetek i i ciągłe oplywanie w luksusy i cieszenie sie technologiami, które ukrywacie przed ludzkością. potrzebujecie troche przygody i powietrza ale bez zbędnego ryzyka;) zastanawia mnie co to bedzie. co za chory pomysl wpadnie wam do tych zrytych beretów. spodziewam sie w zasadzie wszystkiego ale mam dla was zła informacje. jak chcecie zebym przed wami kleknał to musicie najpierw grzecznie poprosić mnie o mozliwosc ucałowania mojej alabstrowej dooopci:)

Gość gość
w ostateczności zaspokoi mnie delegacja waszych córek i zon, która bedzie mi bujała na akord jajami:)

Gość gość
Kolejny gejuch :o

Gość gość
ale macie presrane nawet nie mozecie mnie zmieszac z błotem werbalnie aby okazac publicznie waszą wyższość. jakies techniki cichego usmiercania albo okaleczania na odległość też was juz chyba nie rajcuja. wolelibyscie troche postraszyć może. poudawać wampiry albo inne kooorfy. ja nic nie poradze na to że jesteście niesmiali. jest jak jest. ode mnie nie możecie liczyć na miośc strach a nawet nienawiśc. za to moge podpisać z wami umowe na stałą pemanentną bekę z was oczywiście ku mojej radości:)

Gość gość
o prosze pierwsza delegacja. co dzis serwujemy? straszenie rżnieciem dooopska pod celą?

Gość gość
bezdomnośc, trąd i impotencja? coś nowego?

Gość gość
lache na was kłade nie możecie mi nic zrobic bo nie jestescie w stanie:)

Gość gość
to ja tu jestem istotą rozumna i rasowo doskonalszą nie wy:) duma nie pozwala mi sie was bac. wy mi mozecie najwyżej opiertolic kiełbache

Gość gość
jedyną moją wadą jest to ze mi was zal. a może to i zaleta kto wie. nie wiadomo jak to sie potoczy wbrew temu co uwzacie:)

Gość gość
masz jedno jądro:-)

Gość gość
czyli bedzie raczysko... mówi sie trudno i ma sie wyjepane na was dalej:)

Gość gość
jak bym miał ambicje bycia l********giem to bym was wszystkich wielkopańskie cweluszki puscił z torbami:) ale wole wam puszczać krew. najlepiej powoli. może sie opamietacie:D

Gość gość
zreszta nie wiem wiem. łoko slepi może wyslepi korzyści z nowego podejscia do zagadnienia. wydaje mi sie, że korzystanie z waszych usług jest co nie co przestarzałą metodą choć nie twierdze, że mało skuteczna.

Gość gość
ja na waszym miejscu bym mnie spacyfikował dopóki macie takie mozliwosci:) ja sie z wami piertolił nie bede w tańcu:)

Gość gość
chyba oczywiste że stary porządek ma sie ku końcowi a nowy raczej nie przewiduje takiej liczby etatów jak również zachowania starego systemu motywacyjnego. zamienił stryjek siekierke na kijek;) bedzie wam cięzkawo dosyc już niebawem.

Gość gość
ostatecznie musi sie skończyc tak, ze trąd zwasnienia jaki rozsiewacie wśród ludzi zeby ich dzielic dosięgnie i was. przeciez kooorfa świat tak nie wygląda bo sie szefostwo lubi dzielic z podwładnymi:D może nie chodzi o brak srodków ale psulibyscie swoją obecnością nową iluzje a większośc z was jest raczej jednozadaniowa i sie nie przebranżowicie.

Gość gość
wiecie co z wami robia? usypiaja waszą czujnosc:) to nie ludzkość jest celem przeobrażenia tylko struktura władzy:)

Gość gość
jeszcze tego nie zakumaliście? czas najwyższy. szczerze mówiąc nie wróze sobie długiego zycia ale w zasadzie nie jestem pewien czy he zyc w nowym swiecie nawet takim bez was. to spory dylemat

Gość gość
mosze papa wielki mistrzu odbieraja wam kompetencje stanowiska chyba coraz częściej sa jedynie ceremonialne. jak długo to potrwa?

Gość gość
puk puk? anybody there?

Gość gość
są tu jacyś przedstawiciele old schoola?:D

Gość gość
ratujcie co sie da inaczej odejdziecie w zapomnienie jak reszta zbędnych elementów. dobrze wam radze. nie do końca jestem pewien co mówie ale mam przeczucie że mówie co trzeba;)