Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cały czas romansuje z żonatymi i nie umiem przekonać się do prawiczka

Polecane posty

Gość gość

Też tak macie?

Gość Taki_jeden_964
To co ci na to poradzimy. haha :D Swoją drogą to daję 7/10. Wreszcie ciekawsze prowo.

Gość gość
Swoją drogą to daję 7/10. Wreszcie ciekawsze prowo. x Dziękuję. Wiem, że przesadziłem z tym przekonywaniem się do prawiczka. Przecież żadna kobieta nie chce takiego ale i tak wysoko oceniłeś moją pracę :) Pozdrawiam.

Gość Taki_jeden_964
Czasem prowokacja jest ciekawe, żeby pogadać, poruszyć jakiś problem. Ale jak chce teraz kogoś nabrać to trzeba się bardziej postarać, chociaż niektórzy łapią się na wszystko. :D Ps. już wiele osób przyznało się tutaj do zakładania setek prowokacji.

Gość gość
o prowokacja prawika zakompleksionego

Gość gość
gość dziś o prowokacja prawika zakompleksionego x trochę tak zakompleksionego. Nic w tym dziwnego będąc prawiczkiem i żyć ze świadomością, że kobiety brzydzą się niedoświadczonymi mężczyznami.

Gość Taki_jeden_964
Nic w tym dziwnego będąc prawiczkiem i żyć ze świadomością, że kobiety brzydzą się niedoświadczonymi mężczyznami. xxx Nie brzydzą się. Mniej "kafe". Kafe to kafe, a życie to życie. :) A takie co się brzydzą to olewaj takie i tak mało wartościowe.

Gość gość
Jasne, jak olewają prawików to od razu mało wartościowe, a prawiczki to może wartościowi? Spotykałam się raz z takim i problemem nie było to, że nie miał doświadczenia, ale to że miał nie równo pod sufitem. W końcu ten brak doświadczenia musiał się skądś wziąć... szczególnie, że miał dziewczynę przez prawie 10 lat. Masakra.

Gość gość
gość dziś No właśnie sama pokazujesz co uważają kobiety. Jak ktoś nie ciupcia gdzie popadnie to wg ciebie jest nienormalny o takich pisał wyżej by takich unikać.

Gość gość
To chyba jakaś nadinterpretacja mojej wypowiedzi. Bycie z kimś nie oznacza "ciupciania gdzie popadnie", widzisz tylko skrajności, dla Ciebie albo ktoś jest prawiczkiem, albo ruc*haczem co żadnej nie przepuści. A gdzie osoby, które mają doświadczenie tylko z jedną osobą, z którą były w związku? Też wg Cb ciupciają gdzie popadnie? Oczywiście zdarza się, że ktoś nie znalazł dziewczyny do 30, bo miał pecha, ale w większości przypadków taka sytuacja jest konsekwencją jakichś problemów- nieśmiałości, kompleksów, zaburzeń etc. I to nie znaczy, że wszystkie kobiety, łącznie ze mną, od razu dyskwalifikują takiego mężczyznę, ba, jak pisałam wyżej nie zrobiłam tego. Choć nie mogłam zrozumieć dlaczego ponad 30 latek, który ma za sobą prawie 10 letni związek mógł go nie skonsumowac, mimo iż jak twierdził bardzo kochał partnerkę. Tłumaczenie się względami religijnymi do mnie nie przemawiało, bo skoro to była tak wielka miłość, to już dawno powinni być po ślubie, ale nie zagłębiałam się w to, bo uważałam że to jego prywatna sprawa. Później się okazało, że prawda była inna niż jego wyjaśnienia. Ty generalizujesz, że wszystkie kobiety gardzą prawiczkami, więc ja mam prawo generalizowac, że prawiczki mają zaburzenia psychiczne o czym przekonałam się na własnej skórze.

Gość taki_jeden_964
Spotykałam się raz z takim i problemem nie było to, że nie miał doświadczenia, ale to że miał nie równo pod sufitem. xxxxxx Czyli zle że miał nierówno pod sufitem, a nie że prawiczek, chyba że łączysz to zawsze...

Gość gość
Czyli zle że miał nierówno pod sufitem, a nie że prawiczek, chyba że łączysz to zawsze... xxx Mnie nie przeszkadzało to, że był prawiczkiem, ale jak się później okazało przyczyną takiego stanu rzeczy były zaburzenia psychiczne. Nie łączę tego zawsze, ale wydaje mi się, że w przypadku prawiczków po 30 w większości w grę wchodzą zaburzenia, a już na pewno w przypadku prawiczków, którzy mają za sobą kilkuletni związek (nie na odległość).