Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

To jeszcze nic pewnego ale jestem przeszczesliwa! Staralismy sie juz pol roku i nic. Dzisiaj, przed terminem spodziewanej miesiaczki zrobilam test, bez przekonania.. A tu.niespodzianka! :-) Czy sa tu jakies doswiadczone kobietki,ktore podpowiedza mi co moge zrobic poza umowieniem sie na wizyte lekarska? Kwas foliowy przyjmuje juz od poczatku staran. Bede wdzieczna za kazda informacje.:-)

Gość gość
Ja tez sie popłakałam, bo staraliśmy się o dziecko przez ponad 6 lat i nie wychodziło a trafiło się w momencie jak byłam bez pracy i dosłownie nie wiedziałam co z tym zrobić, czy szukać pracy dalej czy co. Niestety stan moich nudności zadecydował za mnie. Mąż też po takim czasie, bez efektów to chuchał i dmuchał na ta ciążę, więc też był przeciwny szukaniu pracy. Z mojej strony radzę, z ginekologiem się wstrzymać do 6- 8 tyg, chyba że masz jakieś niepokojące objawy. Ja poszłam, bo miałam jakiś problem z pęcherzem i tak mi mi tylko poradził tyle ile by poradziła aptekarka i kazał wrócić jak juz będzie mógł przepisać jakieś badania. Generalnie to wcześniej nie chcą robić badań niz w tym 8 tyg ale pewnie zalezy od lekarza. Możesz się w najbliższym czasie rozejrzeć za odpowiednim lekarzem. Poczytaj opinię na necie, popytaj koleżanek. I koniecznie skonsultuj się z innymi lekarzami w sprawie przyjmowania tych leków na stałe. Ja mam problemy z kręgosłupem i musiałam zrezygnować z rehabilitacji i leków i maści które stosowałam. Mogłam tylko paracetamol brać a paracetamol mi nie pomaga wcale więc po prostu staram się ćwiczyć kręgosłup. Na szczęście nie mam jakichś strasznych bóli które by wymagały leków.

Bardzo dziekuje za odpowiedz, Na razie czuje sie dobrze. . Zaczekam jeszcze czy jednak nie pojawi sie @...może to fałszywy alarm...Zycze wszystkiego dobrego.