Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak musi ubierac sie kobieta by byla atrakcyjna dla mezczyzny?

Polecane posty

Gość gość

pomijajac twarz, pytam o stroj, jakie czesci garderoby na co dzien, do pracy, jaka fryzura, jaki makijaz, na co zwracacie uwage? pytam doroslych mezczyzn, co potrafia sie okreslic i wiedza czego chca!

Gość gość
Normalnie bez udziwnień nie powtarzając się strojem.

Gość gość
co to znaczy dla ciebie normalne? jakies sa nienormalne? nie potrafisz sie wypowiedziec pelnym zdaniem?

Gość gość
duze oczy przede wszystkim :-)

Gość gość
ale "mezczyzni" na tym forum, wypowiedziec sie nie potrafia:O

Gość gość
gość dziś ale "mezczyzni" na tym forum, wypowiedziec sie nie potrafiapechowiec.gif x No i już jakaś frustratka psuje rozmowę innym kobietom i mężczyznom

Gość gość
Nie jestem mezczyzna ale sie wypowiem. U mnie wygladalo to tak ze najwiecej komplementów zbieram jak jestem ubrana w miare kobieco- co nie oznacza od razu krótkiej spodnicy i biustu na wierzchu (nie ubieram sie w ten sposob). Chodzi o to by podkreslic swoje atuty i troche ukryc niedoskonałosci. Zawsze jakieś drobne damskie dodatki dodają uroku. Zauwazylam ze dosyc czesto cos co mi i kolezankom sie podoba np. spodnie boyfriendy nie podoba sie mojemu facetowi, podobnie jak ubrania oversize. ytanie tylko czy chcesz sie podobać młodym chłopaczkom metroseksualnym (czesto zwracających uwage na najnosze trendy) czy dojrzalszym, bardziej tradycyjnym facetom. W drugim wypadku u mnie zawsze działala podkreslona kobiecosc co nie oznacza wulgarności.

Gość gość
Ja zauważyłam, że bardzo działa na nich sukienka albo spódnica niekoniecznie mini za tylek. Raczej długie włosy, albo takie do brody,nie fryzura ala facet.

Gość gość
naprawde jestes tak ograniczona, ze chcesz sie ubierac dla kogos innego? :D i co to za sformulowanie- "MUSI"?

Gość gość
kobieta NIC nie musi!!