Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona Ocenia

Ranking

Polecane posty

Gość gość
Konstruktywna rozmowa? Kokuś pod Amsfaffem wyzywałeś Gromowładną od ukraińskich dzifek. Pod nickiem Lalkarza jeździłes do Sopotu... ...... :):)

Gość gość
:08 ej no :O To forum, MATRIX

Gość gość
10.08 Skąd takie info?:-D

Gość Stary ale jarosław
Haha juz twoje dwa zwoje mozgowe probuja wymyslic jaki mam nick ? :D Jakie ty masz nudne zycie , a mi zarzucasz przegrywanie. :D

Gość gość
Ajgor i Władca to Koke :-O Foxy Lady Wadera :-P

Gość gość
Przegrywasz mamejo :classic_cool:

Gość Stary ale jarosław
Oczywiscie ze przegrywam :classic_cool: Ja sie tego nie wstydze :D Ty masz problem bo wstydzisz sie samego siebie :classic_cool: 🖐️

Gość gość4imp
gość dziś Nieprawdziwe? Władca Lalek widząc nową dópę robił inny nick i rwał. Koke Ajgor. Imperium nie lepsza, teatrzyk z miłością do Wilka, później na nicku Red flirt z Najszybszym. Władca nawet udawał jej męża.:/ 4444 Na wojnie i w miłości wszystkie chwyty dozwolone. ;)

Gość gość
Już przylazła robić szambo fryto kiedy idziesz na"rower"?

Gość gość
Konczita Fryta kiełbasa na nauki przedślubne z Wilkiem nie chodziłaś? :-D

Gość gość4imp
Jestem na rowerze. :D Ale się zmeczylam i przysiadlam na ławce. :( Pikna pogoda.

Gość gość
rzyg

Gość gość4imp
Chodziłam, a teraz idę zjeść serek, umyć pi=pę i zmienić majtki. 44444 Pa;)

Gość gość4imp
Mam wrażenie, że lubisz mnie pod=ku=rwiac, bo Cię podniecam. :P

Gość gość4imp
Rude łoniarze podniecają 😘

Gość gość4imp
Nigdy nie spałam z rudzielcem. Trzeba to zmienić. :P Może być książę Harry. Sami blondyni i szatyni. Plus dwóch brunetow. :( Jadę na śniadanie siostrzyczko. ;)👄 🖐️

Gość Stary ale jarosław
Uciekla tchorzliwa malpa ? :( :D A tak chcial dyskutowac o przegrywie :D

Gość gość
Kobieta z wachlarzem 2015.02.20 Tego dnia mieliśmy spotkanie w małej restauracji. Siedzieliśmy na zewnątrz, ponieważ dzień był dość ciepły. Promienie słońca padały na jego krótko przystrzyżone włosy i skupioną twarz, kiedy bawił się filiżanką kawy. Pomyślałam,że jest smutny, ale gdy uniósł spojrzenie w jego jasnych oczach rozbłysły wesołe ogniki. Kiedy opowiadał jakaś historię nie przestawał się uśmiechać całym sobą. Pozytywny, czarujący, niesamowicie seksowny pan życia w stalowej koszuli rozpiętej niedbale pod szyją. Obserwowałam go dość niedyskretnie. Nie mogłam związać moich myśli i wrzucić ich do najciemniejszych zakamarków umysłu. Nie chciałam. Płonęłam chęcią poznania jego zapachu i smaku. Być mapą, po której błądziłby palcem w poszukiwaniu drogi na podróży życia. Lodami, które wylizywał z wafelka, kluczykami do samochodu, które niedbale obracał w dłoniach. Pragnęłam zamienić się pieprzyk na jego szyi, wtopić się w jego skórę i toczyć ją nadmiarem pożądania i melaniny. Moje myśli i jego zaskoczone spojrzenie spotkały się na chwilę i wiedzieliśmy już jak to się skończy. W ułamku sekundy oboje zobaczyliśmy jak bestialsko krzywdzi moją sukienkę. Guzik z jego koszuli, który brutalnie szarpnięty, w panice potoczył się pod łóżko. Zaognione otarcie wokół moich ust od zachłannych pocałunków. Palce wplecione we włosy, kiedy odchylał moją głowę szukając wargami szyi. Błądzące na mnie, we mnie... Ciężar jego ciała opleciony moimi nogami... Widzieliśmy naszą walkę. Kunszt dwóch strategów rozstawiających wojska po oby stronach pola, na którym za chwilę spoczną bezwładne, zmęczone bitwą ciała. Zamroczone żądzą zwycięstwa swoich ludzkich pragnień i słabości, by na koniec stać się nieśmiertelnym mitem, zapisanym pośród gwiazd.

Gość gość
gość dziś W moim rankingu fajności jesteś nr 1 :-)

Gość gość
Kiedyś wygrałem takie zawody nad morzem wynikiem 2,5 m. ale to po trzech piwach było, z napletkiem w jej dwóch palcach i trochę z górki. :classic_cool::p

Gość gość
Wygrane przez ciebie zawody w piciu własnego moczu nikogo tu nie obchodzą 🖐️

Gość gość
Było nadzwyczajniebyła zachwycona ptaszek też! i księżyc świecił jakże upojnie i ja też:p🖐️ w niedzielę schodzę do podziemi z latarką.

Gość gość
gość dziś gość dziś W moim rankingu fajności jesteś nr 1 usmiech.gif x Dzięki, gość;):P

Gość gość
9.34 podaj nick

Gość gość
Nie podam nicka, osoba ta ceni sobie anonimowość. Nie szuka rozgłosu jednakże jest wyrazista ale to tylko mały fragment bogatej osobowości :)

Gość gość
Jego nick to:tajny agent skupu żywca 💤

Gość gość
Sztuką jest być niezauważalnym a jednocześnie pozostawiać niezatarte wrażenie :)

Gość gość
Stary ale jarosław dziś Akurat Imp większość już o sobie opowiedziała.

Gość gość
A ja mam pytanie z innej beczki: Co za zjepany matoł się przyczepił że ktoś tu siedzi 5, 7 czy 10 lat? Jeśli ktoś polubił tę stronę, to co? Ma po roku przestać wchodzić bo jakiś zjep będzie mu wypominać że długo tu siedzi? Stuknij się w ten zakuty łeb człowieku. Nikt tu nie siedzi 24/7, nawet jeśli wchodzi codziennie, to i tak poza internetem ma życie, prace, rodzinę. M.in. przez takich jak ty ludzie właśnie stąd odchodzą PS. sam tu pewnie jesteś od początku kafe skoro taki zorientowany kto ile jest :O 🖐️

Gość gość
11.16 Podanie nicka zburzy jego anonimowość? Czy jeśli wymienię nick Smof to ktokolwiek straci anonimiwość? Wytłumacz proszę.