Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żadna mnie dziewczyna mnie nie pokochała

Polecane posty

Gość gość

bo ze mnie brzydal

Gość gość
szukam też nie chcą

Gość gość
Baaa... Żeby tylko brzydki, ale ty i głupi jesteś do kompletu i biedny z domu. Taki full wypas nieudacznik życiowy. Strzel samobója pod szpitalem, a wcześniej napisz oświadczenie, że swe narządy normalnym ludziom przekazujesz to transplantacji.

Gość gość
nie jestem biedny

Gość gość
W dziale ogólnym piszesz, że jesteś.

Gość gość
to nie mój temat

Gość gość
nie bede pokazywal zdjecia bo zaraz ktos mnie wysmieje lub wrzuci na wiocha. mam ryj jak koń

Gość gość
gość wczoraj ... to nie mój temat... Czyżby na Kafe grasowały dwa identyczne zombi :P ?

Gość gość
nie ważne czy masz ryj jak koń tylko,czy mózg jak ptaszek? kobiety nie cenia wyglądu(mam na mysli madre kobiety) tylko inteligencje..ile masz lat? może poprostu jeszcze na taka nie trafiles...wiesz o to w dzisiejszych czasach trudno...wiem z autopsji;)

Gość gość
24 lata mam

Gość gość
Autor musi być wybitnie tępy :(, skoro uważa, że kocha się kogoś wyłącznie za piękne lico :). Akurat facet może być jak noc brzydki, byle innymi walorami nadrabiał :).

Gość gość
nie chcą mnie ze względu na wygląd bo wiec sobie daruj pisac te bajki że facet brzydki jak noc

Gość gość
wiec masz jeszcze czas... poprostu badz mądrzejszy od innych facetów i swiadomie wybieraj kobiety... to zaprocentuje...jestes w duzo lepszej sytuacji niz kobieta bo mozesz dzialac...jesli ktoras ci sie spodoba to dzialaj . udowodnij jej ,że jst wyjatkowa.. to tak niewiele a tak duzo dla nas.. nie masz pojecia ilu desperatow spotkalam na swojej drodze ktorzy poprostu chcieli miec kogos... zupelnie nie zauwazali mnie i nie cenili tego jaka jestem ... odstawialam ich na bok i to nie dlatego,że byli za malo przystojni tylko dlatego,że nie chodzilo im o mnie... zaden nie pokazal mi ze jestem wyjatkowa

Gość gość
jak mam wybierać jak jestem brzydki i nie chcą mnie ? jestem w znacznie gorszej sytuacji niż kobieta bo jestem paskudny i mogę co najwyżej się przejechać

Gość gość
przypomniała mi sie sytuacja pisałem z panna mowila jaki jestem cudowny ze nigdy jej sie tak fajnie nie pisalo spotkalismy sie to mnie nie chciala potem widziec !!!!!! ze wzgledu na wyglad

Gość gość
zadna nie chce brzydkiego

Gość gość
gość dziś robiłem tak milion razy i żadna nie chciała mnie bo jestem paskudny

Gość gość
moze za szybko oczekiwales deklaracji ... nie wierze ze zadna cie nie chciala...może w czyms innym tkwi problem...chciałabym Cie zobaczyc... jak zyje nie widzialam nikogo tak brzydkiego by nie był warty uczucia...

Gość gość
gość dziś niczego nie oczekiwałem tylko od razu jak mnie zobaczyły zrywały kontakt. Nie mam żadnych szans na miłość pozostaje mi samotności do końca życia.

Gość gość
gość dziś jedynie co usłyszałem od dziewczyny to że potrzebna mi jest operacja plastyczna twarzy

Gość gość
jesli chcesz innego zycia niz w samotności(ktora zreszta wcale nie jest taka zła) to sam nie bedziesz... nie be\adz tak surowy dla kobiet...uwierz mi,że nie wszystkie jestesmy tak powierzchowne... poznawaj nowych ludzi,umawiaj sie z kobietami,ale staraj sie o ta ktora bedzie tego warta...jesli bedziesz latał za każda to i tobie sie znudzi i nikt cie nie bedzie powaznie traktował...czasami ze zwyklych przyjazni rodza sie wielkie uczucia i nie powiesz mi,że chodzi w nich o wyglad.. jesli ktos zrywa kontakt bo jestes brzydki to napewno nie jest wart Twojego zainteresowania,ale moze to Ty sobie to w ten sposob tłumaczysz...moze chodzi o cos innego.. nie badz uparty jak osiol i nie powtarzaj w kólko jestem brzydki i nikt mnie nie chce , tylko wez zycie w swoje rece...ale odpowiednim momencie

Gość gość
gość dziś po tym co mi ta panna powiedziała odechciało mi się jakikolwiek randek, spotkań z kobietami. Kobiety nie mają serca do mężczyzn tylko potrafią traktować faceta jak śmieci bo jestem np. brzydki.

Gość gość
teraz przez ta dziewczynę boje się każdej kobiety

Gość gość
to gratuluje doboru kobiet na randki:)

Gość gość
idź podrywaj kobiety i poznawaj żeby mnie jakaś źle potraktowała :/

Gość gość
gość dziś a skąd ja mogłem wiedzieć że ona jest taka pisała normalnie była miła a potem to traktowała mnie jak typowe g****o

Gość gość
tak to juz jest w zyciu ze ludzie roznie sie zachowuje...postaraj sie miec do tego dystans