Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żadna mnie dziewczyna mnie nie pokochała

Polecane posty

Gość gość
po tej akcji postanowiłem zostać sam do końca życia bo jak kobiety są tak wrędne i puste wymagające bóg wie czego to wole zostać sam bo nie mam żadnych szans na miłośc.

Gość gość
po wartosciach jakie miala w zyciu... pozatm ile miala lat?

Gość gość
18 lat

Gość gość
to juz Twój wybór... nie wiem za bardzo czego oczekujesz od ludzi tutaj? po co napisales?

Gość gość
to była poprostu za mloda...nie dojrzała...a jak rozmawialiscie juz to o czym? co robile\a w zyciu?

Gość gość
chodziłem do szkoły średniej

Gość gość
więc prosze nie pisać bzdur że brzydki ma szanse na miłość bo kompletnie nie ma szans w dzisiejszych czasach. Może predzej znalazl 20-30 lat temu a nie teraz

Gość gość
ok...mysl jak chcesz...ja sie poddaje..dobranoc

Gość gość
traktuja mnie jak smiecia to jak mam chodzic na randki ? prosze mi wytlumaczyc ? dalej mam sie sparzyć aż dojdzie do tragedii ?

Gość gość
gość dziś ...traktuja mnie jak smiecia to jak mam chodzic na randki ?... Widocznie startujesz do niewłaściwych kobiet, albo śmieciem nie tylko z wyglądu jesteś. x ...prosze mi wytlumaczyc ?... Uderzaj do takich dziewczyn, które również zbytniego powodzenia nie mają. x ...dalej mam sie sparzyć aż dojdzie do tragedii ?... Ty już nas tragedią nie strasz śmieciu. Wymyślił sobie: straszyć samobójem, by ładna dziewczyna zlitowała się nad nim. Mój kumpel jest rzeczywiście brzydki (twarz i szyja po oprzeniach), a ma wspaniałego synka i obecnie dwie baby walczą o jego względy. Trzeba COŚ SOBĄ REPREZENTOWAĆ, a nie tylko jęczeć w internecie. Zaznaczę, że ten kolega jest dobrym człowiekiem, ale do najbardziej błyskotliwych umysłów nie należy.

Gość gość
a ja bym jeczala nie, ze ktos mnie nie pokochal, lecz ze to ja nie pokochalam nikogo tak prawdziwie :/ to mnie boli, bo co z tego ze ktos cie kocha, jak zadnej milosci nie mozna mu dac? A bycie z kims na sile jest beznadziejne.. :/

Gość gość
gość dziś tyle, że ja nie ganiałem za ładnymi

Gość gość
chcą tylko mężczyzn z ładnymi twarzami

Gość gość
nikogo nie zmusisz do milosci. Podrywal mnie facet z "ladna twarza" ale i tak go nie chcialam, nie kazda kobieta jest chetna zeby kogos poznawac 24 h na dobe, nie kazda ma okres godowy

Gość gość
gość dziś ...chcą tylko mężczyzn z ładnymi twarzami... To wsadź sobie ryj do ogniska i potrzymaj z 10 minut. Będziesz wtedy wyglądał jak mój kumpel. On jakoś nigdy na zupełny brak zainteresowania płc***ięknej nie narzekał. Nie mam wątpliwości, ze jesteś zwykłą melepetą, która w towarzystwie kobiety, odezwać się nie potrafi i na skończonego idiotę wychodzi. Nawet gdybyś miał gębę cherubina, to laski i tak by przed Tobą uciekały.

Gość gość
Pisza jaki jestem cudowny, idealny z charwkteru dochodzi do spotkania jak mnie zobacza to uciekaja gdzie pieprz rosnie bo taki ze mnie wstretny facet.

Gość gość
gość dziś Wierzę, że jesteś wstrętny :P, choć wcale o wyglad tutaj nie chodzi :P. Może zacznij używać mydła i dezodorantu, skonsultuj z kimś swój ubiór, popraw wymowę i mimikę. Zawsze możesz włożyć tą twarz do ogniska i potem brać laski na litość, dla kaleki :P.

Gość gość
Używam i dbam o siebie tyle że to nie pomaga bo jestem paskudny z twarzy.

Gość gość
Używam i dbam o siebie tyle że to nie pomaga bo jestem paskudny z twarzy.

Gość gość
Jak jesteś taki cudowny, to wymień mi Twoje największe osiągnięcia z 2015 roku.

Gość gość
Zmienilem prace i zaczalem sie leczyc na depresje.

Gość gość
gość dziś Ta informacja nie jest zachęcająca dla jakiejkolwiek kobiety. Chcesz nam powiedzieć, że zachorowałeś na depresję, bo żadna z panienek, do których startowałeś, Cię nie chciała ?

Gość gość
Tak przez samotność wpadłem depresje.

Gość gość
To, że baby nie masz, nie oznacza, że jesteś samotny. W Twoim wieku ma się sporo przyjaciół i znajomych. Jak jesteś aspołecznym odludkiem, to tutaj jest Twój problem, a nie w twarzy. Nie wmówisz nam, że nikt nie chce kolegować się z Tobą, z powodu Twojej niepięknej twarzy. Nie wierzę w wyprowadzenie Ciebie z takiej urojonej depresji. Zmień siebie, to świat zmieni swój stosunek do ciebie. Związek z kobietą, to wyższy szczebel wtajemniczenia od posiadania znajomych, a potem przyjaciół. Ty masz do świata pretensje, że nie wygrywasz maratonu, a nie chce Ci się nawet, potrenować biegu tr****ikiem.

Gość gość
Bo żadna dziewczyna mnie nie chce

Gość gość
Dobranoc wszystkim