Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie dowolny dostęp do korespondencji waszego faceta

Polecane posty

Gość gość

Dotyczy poczty internetowej , SMS i w ogóle . Czy jest to oczywista oczywistość , czy kategoryczny zakaz , czy maz , facet z którym mieszkasz , żyjesz , masz dzieci , wspólne konto w banku musi mieć swoją prywatność w tym zakresie ? Jeśli tak to dlaczego ? Co jest takim sekretem o którym nie może wiedzieć osoba z która dzielisz zycie ?

Gość gość
Odpowiedzi tylko od praktykujących wspólnotę , teoretyczki niech sie nie wypowiadają

Gość gość
Wydaje mi się że powinno być wszystko dostępne. Jak kobieta lubi zera to może zaglądać na konto. Co do SMS. Raczej jakbym miał kobietę która kocham nie oszukiwalbym

Gość gość
To nawet nie kwestia zaufania a tak po prostu nie robić z igły widły . Czego tu strzec ? Zyjemy razem, rozmawiamy o wszystkim jak sobie chce zajrzeć to w czym problem?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Kto uważa ze tak nie może być ?

Gość gość
Ja uważam że tak nie może być. Każdy ma prawo do odrobiny prywatności, a partner który tę prywatność narusza to chory jełop.

Gość gość
Na czym polega prywatnośc w zwiazku poza korzystaniem z WC ?

Gość gość
Nie jest mi potrzebna prywatność jak związek jest 0:1 uczciwy

Gość gość
Haseł nie znam, znam tylko wzór blokujący telefon. Mój mąż nie zna moich haseł do poczty, fejsa itp., gdyby chciał coś zobaczyć, to bym mu pokazała, bo nie mam nic do ukrycia, on też by mi pokazał. Nie mamy potrzeby czytać sobie wiadomości, zresztą gdyby ktoś chciał zdradzać, to jaki problem do korespondencji z kochanką założyć nowego maila? Sprawdzanie wiadomości przed niczym nie chroni. Konto w banku mamy wspólne.

Gość gość
M niby dowolny ale wiem ze jego to wqrwia nic nie gada ale wiem

Gość gość
Nie chodzi o to ze może założyć inne konto do zdrady ale o to ze to oficjalne zawsze jest do wglądu

Gość gość
kiedyś moja nie wylogowała się poczty, to se sprawdziałem, a tam mail z portalu randkowego,że ktoś się tobą interesuje, coś w tym stylu, okazało sie że miała konto na tym portalu jeszcze z czasów przede mną, no to ja ją z tego portalu wypisałem ;-), nic się nie zorientowała haha taki zazdrośnik jestem