Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie błędy popełniają wasi faceci podczas penetracji?

Polecane posty

Gość gość

najczęściej.. bo mój za szybko kończy jak króliczek..:-(

Gość gość
Obecnie 90% mężczyzn ma trudności: nie mogę uzyskać erekcji, za szybko kończą, lub nie mogę skończyć wcale, lub mają problemy ze zwieraczami i popuszczają nasienie w trakcie stosunku...

Gość gość
ale też nie tak do tego podchodzą, na oglądali się filmów i myślą o głebokich wejściach, zamiast trochę to jakoś próbować chociaz wyczuć

Gość gość
jak się można spuścić i nie dojść jeszcze ? ha ha ha

Gość gość
ja często udaję podczas pozycji na łyżeczkę , że nie mogę trafić i próbuję się wepchać do drugiej dziurki

Gość gość
Poprostu nasienie wycieka im w trakcie stosunku, jeszcze przed skurczami wytrysku. To typowe dla problemów ze zwieraczami cewki moczowej, tak samo jak w przypadku nietrzymania moczu.

Gość gość
z tym moczem i nasieniem to straszliwe głupoty opowiadasz, skąd takie idiotyzmy przychodzą niektórym do głowy. Mocz wydostaje się z pęcherza moczowego, nietrzymanie moczu ma miejsce przy osłabieniu mięśni zamykających pęcherz moczowy. Czy nasienie też wydostaje się z pęcherza moczowego, czy w ogóle gdyby nie jakieś mięśnie zamykające, to facet nieustannie gubiłby spermę, non-stop leciałoby mu z fujarki? To dziwne, że ludzie skończą szkołę podstawową z takim poziomem wiedzy, bo zakładam, że skończyłeś szkołę podstawową. Po prostu ciemnota i zabobon.

Gość gość
ze zwieraczami to jescze rozumiem ale zeby z erekcja

Gość gość
Chyba ktoś pomylił preejakulat z ejakulatem.

Gość gość
ale tego nie da sie kontrolowac bo to leci samo podczas w pewnej fazie podniecenia,to tak jak ci*ka robi sie mokra z podnieceni

Gość gość
z tym popuszczaniem, kończeniem za szybko to wypowiadają się same stare zboki po 70 lat, którzy by chcieli jeszcze podymać, albo myślą, że dają radę? a tu zwała z was panowie. Weźcie sobie kobiety takiego 21 letniego małolatka jak ja mam, któremu pała sterczy 24/7 i przez którego po ścianach latam ;) nie spuszcza się 5 minut po włożeniu a stosunek nie trwa drugie tyle. na "łyżeczkę" ( pewnie inna pozycja za trudna) bo ledwie dycha i powietrza złapać nie może jak te wasze stare dziady i do tego NIE próbuje mi k****a w d**e pchać, bo nie ma żadnych gejowskich zboczeń jak inni, bo myślą, że ciaśniej będzie ;)

Gość gość
byla na ten temat sonda uliczna i ludzie sie wypowiadali ale glupio no ale nie wiem juz co z tymi tematami ale cieszyc sie zyciem to wazne 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4