Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem jak zyc

Polecane posty

Gość gość

Mam problemy ze zdrowiem cokolwiek probuje to okazuje sie ze zawodzi. Lecze sie metodami naturalnymi medycyna konwencjonalna niestetety nie pomogla mi.. jako tako funkcjonuje wiem ze sa gorsze problemy ale mnie meczy to juz pare ladnyvj lat. Mam wrazenie ze.zrobilam.duzy postep.jezeli chodzi o wiedze w tym temacie no i.jeszcze noe sprobowalam wszytskiego ale moemntami juz po prostu nadzieje. Najgorzej ze ludzie w.okol mnie zyja spelniaja swoje marzenia wchodza zwiazki realizuja sie a ja przez moje zdrowie jestem w martwym punkcie. Tyle mnie ominelo juz i wciaz omija.. Nie mam tez zadnej bliskiej osoby z.ktora moglabym sie podzielic moimi problemami a.jak chce kogos poznac to czesto sie wycofuje albo z powodu depresji albo dlatego ze czuje sie wybralowana i malo atrakcyjna. Choc na pozor jestem ladna ale to nie w tym rzecz.. jakos ciezko mi w chorobie odnalezc radosc zycia i akceptowac siebie taką. Choc wiem.ze.moze byc gorzej ale czesto trace nadzieje na poprawe i mozr stad ten stan. Teraz czuje sie lepiej ale te.doly i naprzemiennie z euforia ze bedzie dobrze wykanczaja mnie.. czasem boje myslec sie pozytywnie bo znow.zaraz przyjdzie depresja. Nie wiem.w.sumie.yak chcialam.sie wygadac a wy jak zachowujecie sie w chorobie jestescie aktywni wychodzicie do ludzi zyjecie mimo wszystko..?

Gość gość
Zobacz kanał na youtub: Dotyk Boga Tam jest wiele świadectw jak poprzez zmiane swojego myślenia o Bogu i modlitwie zostali uzdrowieni kiedy sie nawracali. Zobacz, posłuchaj, przemyśl. Z depresji Bóg uwalnia :)

Gość gość
Tam są min. 2 świadectwa o uwolnieniu z depresji.

Gość gość
W ciężkich przypadkach domowe sposoby nie wystarczą.Pewnie stąd te huśtawki nastrojów.W każdym razie jak czujesz poprawę nastroju , to nie bój się nawrotu depresji tylko żyj pełnią życia. Zajmij się czymś , co cię pochłonie bez reszty i nie będziesz mieć czasu na myślenie o chorobie.

Gość gość
Ja mam depresje z pwodu mojego zdrowia wiec bog mi tu nie pomoze.

Gość gość
gość dziś Ja mam depresje z pwodu mojego zdrowia wiec bog mi tu nie pomoze. x Daj Mu szanse. Bóg naprawde chce nas uzdrawiać i uwalniać ale nie robi nic na siłe. Jak ktoś Mu nie wierzy to nie otrzyma uzdrowienia. Uwierz Mu.

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
gość dziś mozesz podac gg? x pytanie do kogo? do autorki tematu czy od autorki tematu mnie, piszącej o Bogu?

Chodzisz do znachorów to ich zapytaj. Zadziwia mnie to jak w XXI wieku, w ponoć cywilizowanym kraju, w którym ludzie na co dzień korzystają ze zdobyczy nauki jak np dylatacja czasu kwitnie to zamiłowanie do szarlatanerii.

Gość gość
Moge ale jak chcesz mnie namawiac do przejcia na medycyne konwencjonalna ktora mi noe pomogla a.wlasciwie wywolala moja chorobe to.dziekuje. Co do reszty wpisow tego moglam sie spodziewac. Dziekuje koncze temat

Z tego co rozumiem to masz depresję i leczysz ją medycyną niekonwencjonalną, czyli właściwie w ogóle jej nie leczysz. Jeżeli zawiodłaś się na lekarzach to po prostu trzeba poszukać lepszego. Sama sobie szkodzisz.

"Tam są min. 2 świadectwa o uwolnieniu z depresji." Udokumentowane w sposób naukowy?

Ah, University of Youtube... Ja mówię o literaturze naukowej

Gość gość
do autorki tematu

Gość gość
Nie mowie o depresji tylko o problemach zdrowotnych i w tym przypadku zawidolam.sie na lekarzach ale nie po to zalozylam watek wiec nie bede rozpisywac sie tu na ten temart. Depresja jest skutkiem a nie przyczyna moich problemow.

Gość gość
Zreszta niewazne. I tak umre pewnie niedlugo czy to od medycyny konwencjpnalnej czy nie. Jak dla mnie mozecie wszyscy p******ic sie.

No depresja też jest problemem zdrowotnym. Ja osobiście jak mam jakieś problemy to staram się je przeanalizować i rozwiązać. Jeżeli masz doły, to staraj się rozpoznać ich przyczynę i ją wyeliminować

Gość gość
Autorka sama nie wie , czego oczekuje od kafe. Do tego jakaś natrętna osoba , wciąż pisze to samo.

Gość gość
jesteś niekonsekwentna bo nie podałaś na co chorujesz , a depresję nie chcesz leczyć , a porozmawiać możesz ale otwórz nowy temat.