Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak porzucil mnie, bo postawilam mu ultimatum, a on stwierdzil, ze to

Polecane posty

Gość gość

Dyskryminacja i nie w porzadku. Do rzeczy, kiedys bylam strasznie latwa i glupia, stracilam dziewictwo w wieku 17 lat i mialam 6 chlopakow. Moj (juz byly :() T. wiedzial o tym. Postanowilam, ze chce sie wstrzymac z seksem do slubu, bo juz sie pare razy przejechalam na bylych. A on sie wkurzyl i powiedzial, ze go dyskryminuje, ze inni mogli mnie obracac przed slubem, a on nie moze i ze to nie jest fair... dodal, ze gdybym byla dziewica to by sie estrzymal, a tak jestem zwykla szmata... :(

Gość gość
zdychaj brudna szmato

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
No tak inni p********* a on ma jak frajer czekac?

Gość gość
d***** chce trzymać do ślubu hahahahahahaahaj prowo 15/10

Gość gość
Trochę głupawe Jak na kafeterianke przystało

Gość gość
Prowo, ale w kazdym prowo jest odrobina prawdy, wiec odpowiadam: chłopak ma rację. Jak się było puszczalską nie można zgrywać świętoje/bliwej.

Gość Michał121212
Dziekuje za wysokie oceny, zgadza sie to prowo mojego autorstwa. Udalo mi sie was ztrolowac i nawet tego frajera koterbe. :D

Gość gość
aha. i co z tego wynika?

Gość gość
Co nie zmienia faktu, że największymi puszczalskimi k*****i są mężczyźni. Wciskać bajki o tym, że dziewice nie są zdradzane możesz 5 letnim dziewczynkom:) Puszczalstwo kobiet ma swoje korzenie w puszczalstwie mężczyzn.

Ale generalizujecie, ludzie często okazują się nie wierni ale bez przesady, bywają i lojalni ;)

Gość gość
hahahah serio tak wyglada Koterba? co za wsiur, wyłysiały, nbiedny, podstarzały knur, zamieszkujący wiochę pełną takich jak on podróbek mężczyzny :D o żonie, z litości, się nie wypowiem :classic_cool:

Gość Michał121212
16:10 antropolodzy, biolodzy i psycholodzy ewolucyjni twierdza, ze promiskuityzm mezczyzn nie moglby sie rozwinac gdyby nie rozwiazlosc kobiet.

Tekst dobry brzmi jak prawdziwy bo tylko kobiety mają takie pomysły. Zupełnie brak tu logiki. Jakiś tam papierek z urzędu po roku ma niby coś udowodnić? albo 3 miesiące w barchanowych majtach?

Rascator ty jestes tak glupi jak cholera... :O rzeczywiscie zadowoleni, tak zadowoleni, ze wzrasta liczba rozwodow spada liczba zawieranych malzenstw, tak zadowoleni, ze dzieci sie nie rodza, a nasza Europa (kontynent) jest zasiedlana przez bardziej ogarnietych brudasow z bliskiego wschodu. Ale co ja bede, ty jestes tak glupi, ze gdyby cie na szafot prowadzili to bys sie cieszyl.