Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja nie zyje przez wyrostek, lubiala tu siedziec

Polecane posty

Gość gość

Moja kobieta :( pare dni temu jej sie zaczelo, specjalnie szybko przyjezdzala do Polski. i nie udalo sie, dzien w szpitalu byl stabilny, a dzien pozniej... lubiala tu siedziec.

Gość gość
pamiętam... a nie mogła szukac pomocy na miejscu?

Gość gość
Poszlismy oczywiscie ale dali jej paracetamol, nie dochodzilo do nich ze to moze byc cos innego. a tak wogole, zdziwieni bylismy wtedy wasza reakcja. szukalismy pomocy gdzie sie da, nawet tutaj. plakala caly czas jak czytala wasze komentarze. szczerze ? Sam bylem rozczarowany, bo pisala ze to nie zart.

Gość gość
Jak mozna umrzec na wyrostek? Pierwsze slysze.

Gość gość
18.43 Pomijając fakt, czy to nie ściema ten post, to na wyrostek jak najbardziej można umrzeć. O ile nie trafisz szybko na operację do szpitala. Kiedy dojdzie do perforacji, wyrostek pęka, powstaje zapalenie otrzewnej i.. po herbacie :( Miałam taki przypadek w rodzinie

Gość gość
szczerze wspólczuję... ale w takim przypadku szuka się pomocy jak najbliżej i wprost w głowie się nie miesci jak lekarze mogli zbagatelizowac problem, zwłaszcza ze było podejrzenie wyrostka... powinieneś złożyc skargę- to nie może ujśc im na sucho...

Gość gość
Ale nie pobrali krwi do badania/ podwyższone OB wyjaśniłoby wszystko... nie mogę uwierzyć...

Gość gość
Ja tez, ale rodzi a daleko, radzilismy sie kazdego. slabo znamy angielski. prawoe nie umielismy sie dogadac. Dali paracetamol i tyle. A to juz byla ta godzina zeby w sumie decydowac o wyjezdziel po za tym operacja tam by mosztowala 30 tysfuntow, i dlatego postanowlismy ze poleci do nas jestem wami rozczarowany. Radzilismy sie wam, krzyczala nawet, ze blaga o pomoc. Zastanowcie sie na drugi raz zamiast tak pisac, ranicie osobe ktora i tak jiz cierpi.

Gość gość
Ale twoja dziewczyna nie żyje a ty na KAFE?

Gość gość
Naszla mnie melancholia, i zlosc na was. dlategu tu wlazlem. A Twoim zdaniem gdzie powinienem byc, ? umarl Ci ktos bliski kiedys ? co bys robil ? Moze w lozku lezal ? Uwierz mi, nie da sie lezec. Czlowiek chce o tym zapomniec. Wiec tak, weszlem tu by wam o tym powiedziec

Gość gość
Tu na KAFE siedza rożni idioci, ktorzy tylko patrzą aby komuś dokopać... ale w waszym przypadku koszty nie powinny być brane pod uwagę... trzeba było ratować zycie....a dlug powoli by się splaciło, może rodzina też by pomogla...

Gość gość
no ściema totalna, nie wierzę że są aż tak durni ludzie, którzy w razie takiej przypadłości szukają pomocy na kafe zamiast na ostrym dyżurze Ten wcześniejszy temat też totalna ściema

Gość gość
To Ty jestes w Angli czy przyjechałeś do Polski?A dziewczyna byla juz w polskim szpitalu?

Gość gość
Tutaj nie warto szukać pomocy. Tutaj najważniejsze i najbardziej chodliwe tematy to seks...na jeden albo dwa baty...czy mogę być w ciąży...facet mnie olewa itd. Jeśli się pojawi poważny temat to od razu jest hejtowany bo na pewno provo. Źle trafiliście. Bardzo Ci współczuję. Trzymaj się! Pozdrawiam:)

Gość gość
Mowi sie lubila a nie lubiala :o

Gość gość
Wieczorem pojechalismy na pogotowie i dali paracetamol, a wczesniej bol ot taki byl jak przy okresie, w dodatku miala plamienie, ale ze sie nasilal to pojechalismyl oczywiscie jestem w Polsce, z nia pojechalem,

Gość gość
co to znaczy dzien w szpitalu stabilny a potem koniec??? Przyjechala do Polski i obserwowali nie robiac badania krwi od razu i na stół? Aż takich durnych lekarzy u nas nie mamy Wiec wszystko wskazuje na to, że autor chce zaistniec, bo mu się strasznie nudzi

Gość gość
gosc 19.14: chyba masz rację, bo coś takiego wprost sie w głowie nie mieści... Jesli lekarz widzi, że pacjent zwija się z bolu, to chyba wie jak postępowac w takim przypadku, i nie wazne czy zna się język czy nie

Gość gość
Stwierdzili ze jest anorektyczka, bo rzeczywiscie jest szczuplutka i ze musiala polknac jakies tabsy na odchudzanie. Nie potraktowali jej powaznie,

Gość gość
Tez nie wierze smierdzi prowokacja

Gość gość
poza tym przy zapaleniu wyrostka robaczkowego nie ma żadnych bólów w pochwie czy pupie. Jest zaostrzający sie ból brzucha promieniujący w górę i w dół, wysoka temperatura Więc objawy opisywane w tamtym temacie były zupełnie z d..y :( Prowokacja i tyle Poza tym zrozpaczony chłopak piszący na kafe to już w ogóle jakaś ściema totalna. Spadam stad, bo nie lubię jak się ze mnie wariata robi

Gość gość
przeczytałam poprzedni wasz temat i dobrze wam wszyscy radzili i tłumaczyli ze to najprawdopodobnie wyrostek wiec o ci chodzi.Sami zawaliliscie sprawe,niestety.

Gość gość
Haha nie wierzcie mu

Gość gość
Niewiarygodne... lekarze tak by zlekceważyli taki przypadek?

Gość gość
W tym kraju już nic mnie nie zdziwi. Z poważnymi przypadkami trzeba się zgłaszać do prywatnego lekarza.

Gość gość
A gdzie ten temat jest?

Gość gość
autor tematu powyżej podal link

Gość gość
gość 18.49

Gość gość
Dzięki:) Przeczytałam i nie wierzę, że dziewczyna w takiej sytuacji zdecydowała się na powrót do PL. Krwawienie z pochwy spowodowane wyrostkiem? Serio? Następnym razem postarajcie się lepiej.