Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja nie zyje przez wyrostek, lubiala tu siedziec

Polecane posty

Gość gość
Gość 19.22..mój ojciec kiedy trafił z wyrostkiem do szpitala już nawet nie był blady ale zielony z bólu. Lekarz który go przyjmował na pogotowiu rzucił go na leżankę i zero zainteresowania. Na szczęście wziął ze sobą kilka stów...i w porę ich użył....bo już nie dał rady wytrzymać. Diagnoza...pęknięty wyrostek robaczkowy i zapalenie otrzewnej. I bardzo smutny wniosek...życie bardziej uratowało mu te kilka stów niż lekarz łapówkarz. To jest właśnie nasza służba zdrowia...nie chcesz dać ale musisz jeśli dalej chcesz żyć. I to nie jest jedyny taki przypadek w mojej rodzinie.

Gość gość
Ja w tą historię nie wierzę.

Gość gość
wprost się wierzyć nie chce, ze coś takiego się dzieje....

Gość gość
Moim zdaniem nie dałaby rady wrócić.

Gość gość
chyba masz rację.... ostatecznie zwinęliby ją z lotniska... ale ciagle o tym myślę czy to fakt cz tez prowo

gość wczoraj Gość 19.22..mój ojciec kiedy trafił z wyrostkiem do szpitala już nawet nie był blady ale zielony z bólu. Lekarz który go przyjmował na pogotowiu rzucił go na leżankę i zero zainteresowania. Na szczęście wziął ze sobą kilka stów...i w porę ich użył....bo już nie dał rady wytrzymać. Diagnoza...pęknięty wyrostek robaczkowy i zapalenie otrzewnej. I bardzo smutny wniosek...życie bardziej uratowało mu te kilka stów niż lekarz łapówkarz. To jest właśnie nasza służba zdrowia...nie chcesz dać ale musisz jeśli dalej chcesz żyć. I to nie jest jedyny taki przypadek w mojej rodzinie. Pieprz dalej te bzdury. Skoro życie ojca uratowano,to było trzeba się wziąć za dupę ów lekarza łapówkarza. Ale wygodniej tworzyć bajki na kafe .... podobnie do autora.

Gość gość
A jak to udowodnić? nagrane to nie było przeciez, a jak nie ma dowodu to nie ma sprawy...