Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Serca

Polecane posty

Gość gość

to są dobre na pierogi ;) 🖐️ dobranoc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Serca..no tak jest ich więcej :-)Dobranoc.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Serca na pierogi...w życiu....zły przepis...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Serca nie nadają się na pierogi:-(..jedynie na gulasz ale trzeba je conaj mniej 3 godziny gotować bo inaczej są twarde kawałeczki w zupie.Rozum ja swietnie gotuję..uwierz.A w życiu..to ja nie wiem..serca są w zyciu uczciwe i troskliwe..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
To w ogole te serca sie na coś w życiu nadają??Rozum ranisz mnie .:-(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Serca przynajmniej kochają ale rozum tego nie ogarnia.:-(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
00.18 uzasadnij.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Pierogi muszą być soczyste...zwięzłe...pachnące...Serca na pierogi nie nadają się i nic tu nie pomoże długie gotowanie, wszystko co wartościowe wyjdzie do wywaru a mięsko zostanie bezwartościowe i suche.Jedynie gulasz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Prawda jest jednak taka, że są smakosze pierogów z serc/ wieprzowych, drobiowych, gęsich czy indyczych/ lecz zawsze do takiego mięska należy dołączyć warzywa lub inne dodatki według upodobania. Ja polecam gulasz z serc.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×