Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1998

Ciąża bez stosunku

Polecane posty

Gość gość1998

Pomocy! Jestem dziewica, mam 17 lat, od dłuższego czasu mam chłopaka, z seksem zamierzamy czekać, z obawy przed niechciana ciąża. Około dwa trzy tygodnie temu piescilismy się wzajemnie, on mnie paluszkami, a ja go rączka, dodam że nie doszło do wtrysku, bo zawsze tego pilnujemy, wiadomo zawsze leci tzw preejakulat, po wszystkim sucha już ręką poprawiłam sobie uwierajace majtki, poszłam do toalety i podcieralam się wiem że głupio zrobiłam nie myjac najpierw tych dłoni, ale wiedziałam że zaraz to zrobię zaraz po skorzystaniu z toalety. Teraz bardzo się boję, że mogę być w ciąży. Okres spóźnial mi się 5 dni, zawsze był w miarę regularny, obfity a krew czerwona bądź ciemno czerwona a nawet brązowa, teraz pojawiła się skapa, jasnoczerwona miesiączka, wymieszana ze sluzem, kolor brązowy pojawił się tylko na początku i dzisiaj wieczorem, kiedy jest już jej piąty dzień. Dodam jeszcze że kiedy dostałam okresu około 17, zaczelo mnie lekko boleć podbrzusze, bol ten przeobrazil się wieczorem w bardzo bardzo silny ból, przy którym ani No spa max ani lekarstwa przeciwbólowe nie działały. Nie mogłam spać prawie całą noc bo wciąż budziły mnie tak silne skurcze. Następnego dnia jeszcze trochę bolało, ale po czasie ból ustal. Ostatnio czuje się fatalnie, zaczelo się od bardzo silnego bólu głowy, później zawroty głowy, mdlilo mnie jak cholera, ale bardzo możliwe że to z nerwów. Proszę o pomoc :(

Gość gość
Nie, nie zaszłaś w ciążę.

Gość gość1998
Ale czytałam ze ciąża bez stosunku jest możliwa. Dodatkowo moje objawy, a zwłaszcza miesiączka są praktycznie identycznymi objawami ciąży.

Gość oliviaA
ciąża bez stosunku nazwa się niepokalnym poczęciem. Dotychczas w historii zdarzyło się to tylko raz więc raczej nie ma tu replaya :classic_cool:

Gość gość
Gimnazjalistko weź książkę i poczytaj!

Gość gość1998
Polecam poćwiczyć matematykę:) w przyszłym roku mam mature:)

Gość gość
A objawy ciąży ma każda kobieta która choćby nawet pomyśli że jest w ciąży a w rzeczywistości nie jest. To że masz krwawienie bardziej skąpe to może być spowodowane dieta stresem, czymkolwiek innym. Albo mogły ci się hormony jeszcze nie uregulować co w twoim wieku jest normalne.

Gość gość
Cudowne zapłodnienie jak u Marii i Józefa.

Gość gość
Ciaza bez stosunku jest jak najbardziej mozliwa. Wystarczy jak facet sie spusci bezposrednio na wejscie do pochwy, a kobieta po tym na 20 minutes stanie na glowie. Zaplodnienie murowane, i mozesz nadal byc dziewica.

Gość gość
jeśli chcecie być spokojni to współżycie/uprawiajcie petting tylko w dni niepłodne. Ich wyznaczanie nie jest trudne, ale jeśli mimo to będziesz mieć tym problem to kup sobie tester. Bardzo dobre są te na śline np afrodyta.