Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcysiaaaaaaa

rodzina 4 5 osobowa jakie wydatki

Polecane posty

Gość marcysiaaaaaaa

Witajcie .. Jestesmy rodziną 2+ 3 . Mysle , ze żle z mężem nie zarabiamy , ale ostatnio licząc nasze wydatki stwierdziałam , ze można więcej zaoszczedzic . Niestety kolejnego m-ca nie udało mi sie wiecej odłozyc bo zawsze cos wyskoczy niespodziewanego . Jakie śa wasze koszty : jedzenie , chemia , inne . Może macie sposoby by wiecej zaoszczedzic . Bo ja chyba nie umiem .

Gość gość
mamy troje dzieci , oboje pracujemy dochód ok 9 tys wydatki : jedzenie ok 3-3.5 tys paliwo , chemia 1 tys ubrania itp 1 tys opłaty 1.5 tys ok 2.5 -2 tys odkładam co mc , czasami nic nie odkładam jak trzeba np kupic kurtki i buty na zime teraz mam dodatkowy 1 tys z programu 500 + wiec raczej to bedzie na odkładke

Gość marcysiaaaaaaa
Ja natomiast mam dochodu ok 7500zł plus 1000 zł ( świadczenie rodzinne ) Jedzenie ok 700 zł na tydzien czyli 2800 zł na miesiac Paliwo i chemia ok 500 zł Opłaty ok 1000 zł ( nie mamy żadnych kredytów ) Ciuchy , fryzjer inne dodatkowe 1500zł wyjscia do restauracji , z dziecmi inne zabawy 500 - 800 zł zostaje niewiele do odołozenia badz wcale jesli wypadnie np naprawa auta itp