Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Utrata dziewictwa w młodym wieku, porozmawiajmy o tym proszę

Polecane posty

Gość gość

Zapraszam do dyskusji usmiech :) Ja straciłam właśnie w wieku 15 lat i dobrze się z tym czuje. Dojrzałam dzięki temu, zrozumiałam prawidła otaczającego mnie świata. I stałam się świadomą kobietą.

Gość gość
Hehe,ja straciłam dziewictwo przed 27 i to była bardzo słuszna decyzja bo zrobilam to z odpowiednim chlopakiem, mam idelane wspomnienia 1 razu, bylam z nim bardzoo dlugo, do tej pory byl to moj jedyny facet i mam cudowne wspomnienia pozdrawiam wszystkie, ktore miały tak fajny 1 raz jak ja!

Gość gość
Straciłam dziewictwo w wieku 13 lat - dlatego że sama chciałam. Znajomy rodziców. Ja była "rozwinięta" - hehe, jeżeli wiecie o co chodzi- nad wiek. Trochę alkoholu i ... już Jako jedna z pierwszych w klasie i szczerze...jestem z tego powodu BARDZO ale to BARDZO szczęśliwa - w wieku 14 lat byłam już dojrzałą kobietą.

Gość gość
Ja w wieku 14 lat i wiem że to był dobry pomysł. Szybciej dojrzałam i jestem szczęśliwa

Gość gość
Jeśli dla którejś z Was seks jest wyznacznikiem dojrzałości, no to gratuluję podejścia o.O

Gość gość
Ja straciłam dziedzictwo w przedszkolu bo usiadłam na smoczku ha ha ha.

Gość gość
sk***ysyn pedofil założył ten temat zgnijesz w piekle c***u nadzieja cie d***lem na pal na wieki wiekow amen

Gość gość
Wiek 13,14 i utrata dziewictwa?Nie macie czym już się chwalić?

Gość gość
A ja stracilam w wieku 10 lat z wujkiem... i co? łyso wam?

Gość gość
ja miałam 15 lat. nie dojrzałam dzięki temu, nie stałam się kobietą (bo co to niby znaczy?). po prostu miałam pierwszy seks za sobą. i tyle.

Czyli laska która straci dziewictwo w wieku 12 lat to kobieta? Ja p*****le co za ludzie tu przebywają. Jeszcze napisz że jesteś lepszym człowiekiem, PONAD dziewicami to już w ogóle zabłyśniesz.