Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasazer

Czy to byla ta przyslowiowa chemia ?

Polecane posty

Gość gość
ech ...ta młodość :-) fajny jesteś młody człowieku :-) wierz mi. przejdzie Ci to zauroczenie. Będzie następne...

Gość pasazer
Poszlismy wczoraj z kumplami cos zjesc, jeden wymyslil, zeby pojechac do nastepnego miasteczka, tam jest tania knajpa. Nie bylo to optymalne, bo jeden nie mogl pic ale skoro sam sie zaoferowal to pojechalismy. Dech mi zaparlo, jak karty menu przyniosla ... ONA ! Oczom nie wierzylem. Gdy przyszla po zamowienia, zebralem wszystkie swoje sily na odwage i zapytalem po wszystkim: Nie lecielismy tydzien temu tym samym samolotem ? Usmiechnela sie przytakujac. Bylem juz gotowy ale zdobylem sie jeszcze na pytanie: Co robilas w Polsce ? Pokiwala glowa dajac do zrozumienia, ze nie chce o tym mowic. Po trzecim piwie musialem wyjsc do klopa, wracajac pierwsza mnie zaczepila, pytajac co ja tutaj robie. Nie wiedzialem, czy chodzi jej tu o knajpe, czy tu o Niemcy. Usmiala sie. Porozmawialismy chwile, dowiedzialem sie, ze ma na imie Julia, jest Austriaczka i wracala w zeszla niedziele z chlopakiem ktory tez jest Polakiem od niego. Byla w pracy wiec nie moglismy dluzej rozmawiac, jednak jak wychodzilismy zapytala na pozegnanie: Wpadniesz jeszcze ? O co jej chodzi ? Kumple wszystko widzieli i slyszeli, wiec to nie sa moje halucynacje, sami kombinuja co jest grane, chyba, ze Austriacy naprawde sa tak p******i, jak Niemcy z nich kpia.

Gość gość
Sprawa jasna jak słońce, chłopak już jej nie dogadza, więc szuka drugiego, aby czuć się "spełniona".

Gość gość
A co to, pięknych Polek już brak ?

Gość pasazer
Czy na tym forum jest ktos normalny ? Czy wszyscy mysla tylko o seksie ? Moim dylematem jest to, czy pojsc jeszcze raz do tej knajpy, czy sobie odpuscic ?

Gość gość
Pewno, że idź, po pracy pukniesz ją w samochodzie i będzie git.

Gość pasazer
I co, nikt mi nic nie podpowie ?

Gość gość
Czytać nie umiesz ?

Gość gość
Idź, przecież Cię zaprosiła.

Gość pasazer
Ona ma dzisiaj wolne, czy to oznaczalo, ze mialem ja gdzies zaprosic ?