Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

male piersi

Polecane posty

Gość gość

Maz powiedzial ze mam male cycki. Zorientowal sie po 11 latach czy co ? Nie w zlosci ,powiedzialam ze musze pocwiczyc bo lato sie zbliza:-) tak pol zartem pol serio, a on ze nie musze bo mam super figure tylko male cycki.... jakos mi przykro ..... biust 70 b Jak reagujecie na takie kometarze swoich facetow

Nie wiem. Ja na przykład chciałabym mieć większy tyłek. Ćwiczenia niewiele dały jak na razie.

Gość gość
Nigdy takiego nie usłyszałam bo mam biust 75F,przy szczupłej sylwetce:-)

Gość gość
Widocznie jesteś już trochę starsza i stajesz się dla niego coraz mniej atrakcyjna. Myślę, że to całkiem normalne. Niedługo zacznie się spotykać z młodszymi, takie życie.

Gość gość
Mam 33 lata bez jaj nie jestem stara .autorka

Gość gość
ja tez mam male i mam gdzies to co ktos sobie mysli o nich chociaz moj maz mowi ze mu sie podobaja.. sama nie chcialabym miec wiekszych ewentualnie o 1 rozmiar ale nie wobrazam nosic sobie takiego balastu juz nie mowiac o tym jak to wyglada po ciazy i wgl z wiekiem...

Gość gość
Niech ich masuje to urosną.

Gość gość
ja mam małe. mąż nigdy nie powiedział nic o małym rozmiarze mojego biustu. ja czasem narzekam, że mogłyby być o rozmiar większe. on mówi, że małe do pieszczenia a duże do karmienia. :)

Gość gość
Nie wierze ze nigdy wam nic zlego maz nie powiedzial o cyckach , pupie czy czym kolwiek

Gość gość
Zazdroszczę. Ja mam za duże i oklapniete już

Gość gość
Nie wierze ze nigdy wam nic zlego maz nie powiedzial o cyckach , pupie czy czym kolwiek x ta bo ty myślisz ze wszystkim podobają się takie duże zwiscyce

Gość gość
No ale jak mam na to reagowac ? Bo mnie szlak trafia nie moge przestac o tym myslec ze uwaza ze,mam za,male cycki.... autorka