Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgość

Mam spiralę i objawy ciąży...jutro wizyta u ginekologa, strasznie się boję :(

Polecane posty

Gość gość
15.40 Jesteś ginekologia i chodzi ci o kasę a nie zdrowie pacjentów? Poczytaj o szkodliwości spirali i antykoncepcji hormonalnej potem zabieraj głos! !

Gość gość
15:41 Dla mnie antykoncepcja w postaci prezerwatyw nie jest wskazana. Tak uczulenia na to istnieją niestety i jestem żywym na to dowodem, infekcję miałam na infekcją dzięki prezerwatywom właśnie. Założyłam spiralę, prezerwatyw nie używam i jak ręką odjął. A kalendarzyka to bym się bała stosować, to tak jakby nie zabezpieczać się wcale. Nie jestem tak pewna za mój organizm, żeby sobie liczyć kiedy mam dni płodne a kiedy nie. Autorka. Ps. poprzedni post nie był mój ;)

Gość gość
Ta nawiedzona od badania cipki z mężem juz wywęszyła temat. Taaa jeszcze chłop komuś potrzebny na badaniu u gina. Walnij sie w łeb. Ty to możesz nawet dzieciaki swoje zabierać jak tak lubisz widownie. Nie kazda jest taka sierotą zeby z ginekologiem sie nie dogadać.

Gość gość
Test wyszedł negatywny. Jutro idę sprawdzić czy spirala jest w dobrym miejscu. Zapytam też o prawdopodobieństwo zajścia w ciążę ze spirala i co ewentualnie robi się w takich sytuacjach.

Gość gość
Test negatywny, no coś takiego! :-D

Gość gość
napisz jutro jak bedziesz po wizycie czy wszystko ok.