Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Seywa

Bóle jajników i krzyża . Czy to objawy ciąży ?

Polecane posty

Witam : ) Mam bóle jajników , a zwłaszcza prawego ( od czasu do czasu lewego ) , mam również bóle krzyża w okolicach nerek . Takie objawy mam przy miesiączce . Jestem już 3 dni po miesiączce i właśnie zaczęły mi się te bóle . Mam również mdłości , nie wymiotuję . Piersi mnie nie bolą lecz bolały mnie jakiś czas temu i nie mam zawrotów głowy . Ostatni raz uprawiałam seks w sobotę ( podkreślam że piłam alkohol przed stosunkiem ) . Biorę tabletki antykoncepcyjne . Wiem że podczas brania tabletek i picia alkoholu jest słabsze działanie antykoncepcji , ale czy przez te bóle podobne do bólów podczas miesiączki mogą oznaczać że jestem w ciąży ?

Gość gość
Skoro było krwawienie to jaka ciąża? Do tego bierzesz tabletki. Raczej to efekt tabletek a nie ciąża. Zrób test to sie przekonasz.

Gość gość
autorko nie swiruj kolejna nienormalna takie objawy są na pozniejszy etap ciazy, a nie teraz mialas okres bierzesz antykoncepcje to w ciazy nie jestes mi sie teraz spoznila 2 dni miesiaczka i co?i w ciazy nie jestem kiedys mi sie 10 dni spoznila nie zawsze musi byc regularnie