Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ttutka

Jak pomoc facetowi gdy ma dola

Polecane posty

Gość Ttutka

Mam cudownego faceta. Zawsze moge na niego liczyc i gdy ja mialam gorsze okres w swoim zyciu on bardzo mi pomogl. Mieszkamy 100 km od siebie ze względu na pracę widujemy sie srednio co 2-3 tyg. Jednak opieramy sie na innych formach kontaktu i jesteśmy przez caly czas "razem przy sobie". Od pewnego czasu moj facet ma starsznegi dola. Problemy zdrowotne, doszła troche praca. Nie mowil nic, bo on raczej z tych skrytych, az nagle pekl i zaczal ze jest do niczego nie ma siły, ze wszyscy sie dorabiaja a on nic nie ma. Bylam w szoku. On raczej jest materialista, ambitnym, wszystkiego sie dorabia sam uczciwie. Ja stawiam ma inne wartości zdrowie, szczescie, milosc. To jest u mnie na pierwszym miejscu. Nie wiem co robic, bo chcialabym mu pomoc. Kocham go ale nie chce byc nachalna. Podchodze do tego chyba jak typowa kobieta, bo dzwonie, mowie mu co w nim wartościowego, jestem do dyspozycji itp. Ale jako ze jestesmy w zwiazku na odleglosc w pewnym sensie jak powinnam go wspierac? Jakiego rodzaju wsparcia oczekuja mezczyzni? Tu chodzi o jego ambicje. Im bardziej mowie mu jak wiele znaczy tym bardziej on zaprzecza i powtarza w kolko ze jest nikim.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować