Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Palcówka brak przyjemności

Polecane posty

Gość gość

Nie odczuwam żadnej przyjemności podczas robienia palcówki zarówno przez siebie jak i chłopaka. Jestem dziewicą, masturbuje się od 5 lat, ale tylko przez pocieranie łechtaczki i w taki też sposób osiągam orgazm. Kilka miesięcy po rozpoczęciu masturbacji spróbowałam palcówki, ale nie było to nic co by przynosiło mi przyjemność. Czasami to robiłam, ale zamiast mnie podniecać jak to jest przy pocieraniu łechtaczki, to jest zupełnie obojętnie. Doznania podczas palcówki nie różnią się u mnie niczym od aplikowania tamponu. Gdy chłopak robi mi ją jest tak samo. Boje się, że z seksem będzie podobnie. Chcę się dowiedzieć czy to normalne i czy niektóre z was też tak mają.

Gość -> Witam Nie wiem czy w przypadku kobiet jest tak samo, ale u mężczyzn, z powodu częstej masturbacji oraz oglądania p****li, występuje problem z erekcją ... Pomaga ... "odstawienie" ręki oraz różowych filmów na dłuższy czas. ;p ;) Wiem, bo sam przez to przechodziłem. :/ Do tego potrzebna jest zmiana diety, po prostu lepiej/zdrowiej się odżywiać oraz sport. Odstawienie alkoholu też nie zaszkodzi ... Do tego, jak się jest zmęczonym, to przydało by się łykać magnez. Spróbuj czegoś w tym guście. Być może pomoże, a na pewno nie zaszkodzi.

Gość gość
Bo była źle zrobiona. Podczas takiego seksu chłopak liże i ssie łechtaczkę. Dochodzę do organu bez problemu czując język chłopaka na swoim kroczu.

Gość la linea
ja mam podobnie tyle tylko ..że dziewicą nie jestem od daaaawna...sama orgazm łechtaczkowy osiągam najszybciej i jest bardzo intensywny natomiast z partnerami nie było to takie oczywiste a raczej powiem - słabe. O wiele bardziej lubię uprawiać sex mocny na początku, bez żadnych pieszczot..to daje mi najintensywniejsze odczucia z partnerem. Zależy co się lubi..ja lubię mocno , dużo i często..niespodziewanie..bez "ceregieli". Pieszczoty owszem ale potem, kiedy się nasycę. Szczególnie rano polecam.

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji