Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotne matki a seks

Polecane posty

Gość gość
Bzdura, przez 2 lata zaspokajałam się sama po śmierci męża, dopiero jak zaczęłam regularnie sypiać z kolegą z pracy odzyskałam pewność siebie i podniosłam własną samoocenę.

Gość REKSIO43
Główne pytanie zadał męzczyzna jak można wywnioskowac z treści i cby a byl ciekaw, czy może próbować "dziabnąć" mamuskę. Według mnie samotne matki mają normalne potrzeby dla nich raczej jakis niezobowiazujacy seks jest czyms normalnym. To my panowie, my męzczyżni boi y się samotnych matek, bo częśc z nas boi się, że może taka mamuśka będzie go chciała usidlić, a jeśli to ze będzie musiał wychowywac nie swoje dziecko...Tak tak panowie, to w nas jest wiecej tych obaw, chociaż jak widzę czasy się zmieniły i teraz dużo dziewczyn jezt samot ymi matka i ze swiadomego wyboru . I słusznie, bo jak widzę dziewczy y z brodami, w rurkch itd....a nie...to faceci chyba, makijaż, fryzurka rurki...tylko "jaj" brak i męskiej odpowiedzialności

Gość Reksio43
gość 2018.03.02 - no tak, ewentualnie krucyfiks i modlitwa co? To, że nie poteafisz znależc do tej pory kobiety nieupoważnia Cię do wylewania swojej frustracji na obiekty Twoich niespełnionych marzeń. Jeśli nie będziesz mógł znależc desperatki to polecam Ci może kupno kozy. Wieczorem pobzykasz , a rano nadois z świeżego mleka. A na początek spróbuj się uśmiechać więcej