Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś jeszcze oprocz mnie ma dzisiaj dziwny albo zły dzien?

Polecane posty

Gość gość

Bo nie wiem czy to taki uklad gwiazd czy tylko mnie sie dzisiaj nic nie udaje? :O

Gość gość
Mnie to dzis wszystko wkur....

Gość gość
Wkur.. byłem aż do przelewu, bo nie mogłem kupić biletu na samolot ;-) teraz loozik

Gość gość
uwazaj na samoloty :D

Gość gość
Na trzeźwo i tak nie wejdę, to będzie mój debiut i strach lekki jest ;-)

Gość gość
A mnie dzisiaj wszystko wkurza, poza tym wszystko wychodzi nie tak jakbym chciala choć się staram... Dzien zaczął się od kłotni z chłopakiem, ktory straszył zerwaniem do tego i teraz się nie odzywamy. Potem spojrzałam w lustro i stwierdziłam, ze wygladam fatalnie bo miewam takie dni, że i makijaz nie pomoże jak np mam czerwone oczy itd. Ale trudno, idę na uczelnie i się okazuje, że egzamin za tydzień będzie trudniejszy niz myślałam bo jest 20 nowych pytań, a ja jeszcze nic nie umiem.. Wracam do domu, w autobusie pokłóciłam się z jakąś głupią babą... Potem dzwonię do przyjaciółki żeby jej się wyżalić, że mi się nie uklada z chłopakiem, a ona nie ma czasu i jakas na fochu nie wiem dlaczego... Świetny dzien poprostu :O

Gość gość
A i jeszcze zapomniałam dodać- stanęłam na wagę i okazało się, ze przytyłam :O 1 kg ,ale zawsze, a chciałam troche schudnąć... Generalnie dzień z doopy wzięty, jak to dobrze, ze juz się konczy.. W ogole czuje sie dzisiaj brzydka, nieatrakcyjna itd, mam takie dni, ze się czuję ładna i faceci sie oglądają, ale mam też takie jak dzisiaj, że czuję sie jak kupa nieszczęścia i nic nie pomoże I jeszcze czekam na telefon od kogoś, ale pewnie skoro dzien jest taki beznadziejny to dzisiaj nie zadzwoni

Gość gość
Mam tak samo. Zaczelo się w nocy bo nie moglam usnac. Wstalam nawet ok. Pozniej dol mnie zlapal, mam nieciekawa sytuacje z praca, kupe nauki a idzie mi ze wyc sie chce. Dodatkowo z facetem swietnie nam sie ostatnio ukladalo a tu i jemu dzis sie posypalo w pracy, mial wizyte u lekarza. Zadzwonił ze jest zle. Potem byl zajęty nie mial czasu, a ja wpadłam w jeszcze wiekszy dol. Poryczalam sie napisalam do niego a on nagle ze ma wiecej problemów. Juz nawet pisac ano dzwonic nie bede bo moze skonczyc sie klotnia. Wole przemilczec do jutra. Czuje sie opuchnieta, zlamalam paznokieć, wlosy mam do d**y jakies puszace sie i ogólnie ledwo sie trzymam. Zaraz sie kapie i ide spac bo szkoda mi zdrowia

Gość gość
U mnie super.

Gość gość
Ja też mam dzisiaj dzień z d**y. Ogólne w****ienie pomieszane z nic'nie'chceniem i dołem. Z tego co zaobserwowałam (w realu) nie tylko ja tak mam.

Gość gość
To może faktycznie ogólnie dzisiajszy dzien jest troche do d.... ,ale juz sie konczy na szczęście :) Jestem dzisiaj tak koszmarnie senna, że to jakas masakra, a spałam 8 godzin w nocy