Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet 29 lat nie myśli o przyszłości..czyta normalne?

Polecane posty

Gość gość
Ja kupiłam modułowe do kuchni. Na plus to, że są naprawde bardzo pakowne i nie zajmują dużo miejsca. Wybrałam kolory biały i czarny. Świetnie wyglądają z odpowiednim kolorem ścian. Aż nie chce wychodzić się z kuchni;)

Gość kafe_teria
To w kuchni też się sprawdzą?:D Myślałam o nich bardziej jako o meblach do salonu. To się można zdziwić:P

Gość gość
Brw? Nie wierzę ze ktoś kupuje taki badziew do tego tak drogo. Mi by było wstyd sie przyznać. Oni nawet reklamować sie nie potrafią i spamuja na kafeterii. Co do tematu to normalne. Facet to nie jasnowidz więc nie myśli o przyszłości.jak nie ma kasy to logiczne ze nie odkłada, nie myśli też o durnym mieszkaniu z baba co sama zarobić nie potrafi .

Gość była dziewczyna Piotrusia
BRW mają meble dobrej jakości, trzeba było reklamować, jak coś się z Twoimi stało, może po prostu tak trafiłeś. Co do facetów to powiem tak - prawie każdy to piotruś pan :/ Ze swoim pokłóciłam się przy pierwszych próbach wspólnego meblowania mieszkania, na szczęście mojego. Koniec końców umeblowałam sama, bo facet się zmył, a ja mam przynajmniej dom urządzony po swojemu :p