Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plecak Kostka

O skórach, furach i komórach

Polecane posty

Gość Plecak Kostka
Nawet lepiej sobie z tym kowerem poradzili niż np. Slayer ;)

Gość gość
takie pytanie, czy o tobie znajomi też mówią "heteroseksualny facet"? Ten "gej" ma imię.

Gość Plecak Kostka
Ja go nazywam tak pieszczotliwie :P

Gość gość
no bardzo

Gość Plecak Kostka
Przy okazji się zgrywam. Naprawdę nie jestem żadnym "homofobem". Rob H. jest naprawdę spoko :D

Gość gość
no dobra, dobra, już zostawmy tego gościa w spokoju

Gość Plecak Kostka
Chyba wystraszyliśmy Mizantropię :P Ale na pewno by chętnie wróciła, jakbym zarzucił temat o Woodstocku, bo w tej materii lubimy się ze sobą spierać ;)

Gość gość
mnie niespecjalnie sprawia przyjemność sprzeczanie się z trollem internetowym, ale bawcie się smiało.

Gość Plecak Kostka
Wydaje mi się, że ona trollem tylko bywa, a czasem próbuje rozmawiać normalnie. Natomiast ewidentnym trollowaniem były te tematy: metal to najlepsza muzyka i basta!

W tej naszej ostatniej sprzeczce to ty bardziej byłaś trollem, skoro celowo starałaś się mnie wku/rwić i wymyślałaś jakieś bzdury o dużej ilości fabryk przemysłowych w środkowej Polsce w XIX wieku, albo wmawiając mi, ze lepiej ode mnie znasz się na historii polski :) I nie odstraszyliście mnie, po prostu, to o czym rozmawiacie nie jest dla mnie ciekawe, więc co mam się wpieprzać między wódke i zakąske w wasz forumowy flirt :P Nudziarski flirt.

a poza tym, możecie wrócić do mojego tematu, on swoim tytułem przynajmniej irytował różne indywidua się z nim nie zgadzające i uważające, że "nie wiem co estetyka rockowa ma w sobie, mężczyzna z długimi włosami to obiektywnie brzydki widok i wszyscy powinni ściąć bo straszą dzieci a kobieta w glanach to paskudny paszczur, wszystkie powinny umrzeć bo noszą buty których ja nie lubie, więc obiektywnie są złe", niech tacy ludzie wiedzą, że można mieć inne zdanie :P Ja już nie będę się z wami kłóciła, chyba że bardzo tego chcesz, plecaku kostko, ale kłócić się sztucznie i na czyjeś życzenie nie potrafie, musisz mnie czymś przynajmniej lekko zirytować wyrażając jakieś swoje szczere zdanie z którym się nie zgadzam :P

Ale na temat Woodstocku akurat ciężko jest się z tobą sensownie spierać, ja pisze że tam jest fajnie, fajna atmosfera, fajni ludzie, fajne koncerty i mi się tam podoba, a ty piszesz że ten festiwal jest lewicowy podobnie jak wszyscy uczestnicy mający na pewno w domu ołtarzyk z portretem Owsiaka do którego się modlą. Jeżdżenie na Woodstock traktujesz jak jakiś polityczny manifest, zamiast jak normalny człowiek myśleć o nim w kategoriach imprezy, na której można się dobrze bawić albo źle. Przykro mi, funkcjonujemy w innych światach mentalnych :P

Gość gość
W****ilam trolla, no prosze. Nie, jednak nie mam ochoty podbijac ci samooceny, od tego sa rodzice, znajomi, rodzenstwo.

Ja nie mówie, że masz mi podbijać samoocenę, tylko po prostu denerwujesz mnie aroganckim wypisywaniem bzdur połączonym z przekonaniem o nieomylności :) i lepiej się doucz, czym jest "troll internetowy" - to osoba która celowo wypisuje jakieś piramidalne bzdury, w które sama nie wierzy tylko po to by irytować innych. A ja pisze co myśle, a to, że forma jest czasami groteskowa, to już taka moja konwencja, obliczona by prowokować, bo inaczej moje tematy byłyby ignorowane, a poza tym mam już takie poczucie humoru :) Na przykład naprawdę nie chciałabym mieszkać w domu, wole jakiekolwiek mieszkanie, w bloku lub w kamienicy, i na prawde rzeczywistośc wsi jest dla mnie obca, dziwna i trudna do wyobrażenia, ale te karykaturalne przykłady które podaje w takich tematach na poparcie moich poglądów, na przykład że ludzie ze wsi boją się tramwajów jak przyjeżdżają do miasta itp. to już moje głupie prowokacyjne żarty. Wypraszam sobie jednak przyklejanie mi z góry etykietki "trolla" i jednczesnego sprowadzania wszystkiego co piszę do "trollingu". :)

Gość gość
Pytałeś żartobliwie Plecak o związek z MO-z nią byś nie wytrzymał długo :::D chyba że kręcie ciebie wysłuchiwanie wykładów "jaka ja jestem wyjątkowa" :D A co do partnerów seksualnych .Woodstock ...coś ci to mówi?

Gość gość
Troll to osoba ktora prowokuje, np zakladajac tematy o metalu pieprzac w kolko to samo. Jak dla mnie jestes spragnionym uwagi dzieckiem z ktorego mozna sobie robic jaja, a nie rozmawiac. Gdybys chciala dyskusji to poszlabys na fora tematyczne. Jak cos pominelam to wybacz, przeczytalam dwa zdania w polowie twojego postu

Gość Plecak Kostka
Mizantropia, niestety Twoje tematy często wyglądały jak wywyższanie się. A my tu żadnych flirtów nie uskuteczniamy, ja po prostu przed Moor wyżalam się jak ostatnia jęczydupa :P

Gość gość
I dlatego nikt z nia nie chce rozmawiac. Poza tym jak rozmowa nie jest o niej to jej nie interesuje :)

Gość Plecak Kostka
Ta jej megalomania jest porażająca. A do Woodstocku, to nawet nie chodzi o politykę, ale o jego przaśność. Ja jestem jednak zwolennikiem form czystych i wolę koncerty w klimacie bardziej hermetycznym. Poza tym, jak już wszyscy wiedzą zresztą, mam gust dinozaura :D Z drugiej strony, może lepiej żeby "Szatanistka" się tutaj wyżywała, niż w życiu codziennym emanowała w stosunku do ludzi tak negatywnymi emocjami? ;)

Gość gość
może lepiej jednak o niej nie pisać tylko do niej jak już?

Gość Plecak Kostka
Moor, masz ogromna kulture osobista i wielki szacunek do drugiego czlowieka. Nawet anonimowo w necie. Serio.

Gość gość
Dziekuje chociaz sie nie zgadzam. :P Co do woodstocku to sama chetnie bym kiedys pojechala zobaczyc jak tam jest

Gość Plecak Kostka
A w UK dalej najbardziej hucznym festem w klimacie jest Donington?

Gość gość
Aż musiałam sprawdzić :P Donington Park to tylko nazwa miejsca, ale nazwę festiwalu uznaje za spam więc tak, w tym klimacie jest zdecydowanie największy. Nigdy nie byłam i nie wybieram się :P

Gość Plecak Kostka
A co Cię ciągnie w stronę Woodstocku? ;)

Gość gość UWAGA ROBOT
uwaga robot :classic_cool:

Gość gość
Dobre recenzje od znajomych ktorzy byli

Gość Plecak Kostka
Dla mnie tam zbyt duży miszmasz muzyczny, a i tak cała przaśność towarzystwa, tarzanie się w błocie, granie na gitarze i śpiewanie śmiesznych chałupniczych przeróbek znanych hitów - nie, nie, postoję :P Poza tym, poza Type O Negative to chyba nie było tam żadnej wielkiej okazji, gdyż zagraniczne zespoły tam grające mają zazwyczaj w tym samym roku inne koncerty w Polsce. Natomiast ten cały "hipisowski" klimat to już oczywiście przeszłość, bo dla zespołów to jest normalny festiwal, gdzie mogą zarobić. Bez dorabiania ideologii.

Gość Plecak Kostka
A Tobie cały czas przybywa nowych tatuaży, czy póki co constans? ;)

Gość gość
Ale trafiłam z czasem :D Ja bym się własnie chętnie powygłupiała, po to się jeździ na festiwale. Śpiewanie do gitary i tak praktykuję więc dla mnie ok. Na muzyce nie znam się na tyle, żeby chociaż w 70% wiedzieć na co jadę.