Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak uciec od tamtego życia i przeszłości? Trudny wiek nastoletni.

Polecane posty

Gość gość

Jestem z małej wsi. Słuchajcie w gimnazjum i średniej byłam wyśmiewana i nękana przez innych w szkole. Znajomi, sąsiedzi i ogólnie ludzie z okolicy mają mnie za nic. Zawsze wszyscy patrzyli na mnie z góry i nikt nawet nie chciał ze mną rozmawiać czy się zadawać. Wszystko było spowodowane patologią i pijaństwem moich rodziców. W szkole było tak samo nawet jak starałam się być miłą dla wszystkich to nikt nie chciał mnie nawet poznać i tylko mnie obgadywali. Wyśmiewali się ze mnie bo byłam strasznie chuda i próbowali mnie upokorzyć. Nie wspominam tego okresu dobrze i kiedy mijam codziennie tych ludzi to, to wszystko mi się przypomina. Wiem, że mają mnie za nic i jak mnie widzą to uśmiechają się pod nosem. Wyprowadziłam się do babci i remontujemy nasz dom, z rodzicami nie mam kontaktu i nie chce stąd wyjeżdżać. Byłam teraz 2 miesiące w pracy za granicą i odżyłam. Zarobiłam na remont i zaczynam nowe życie, znalazłam pracę i chłopaka i niby wszystko dobrze.. ale cały czas prześladuje mnie przeszłość. Chciałabym się odciąć od tych toksycznych ludzi i być szczęśliwą ale nie wiem jak. Co zrobić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować