Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci co byście zrobili jakby laska dosiadła się do was w autobusie i

Polecane posty

Gość gość

zaczęła robić loda? Kolega mówił że miał taką przygode. Zupełnie obca laska dosiadła się do niego i ręka do spodni a potem wyciągła kutange i zaczęła robić loda. Po robocie wstała i jak gdyby nigdy nic wysiadła na przystanku. Jestem ciekawa czy gdybym tak zrobiła to ktoś by protestował? Czy każdy facet da possać?

Gość gość
Miałem już przygody, że śmierdzące kobiety chamsko pakowały się na fotel obok prawie siadając mi na kolana, więc jak była taką, to współczuję koledze. Chyba, że by była ładna i pachniała, to bym jej na to pozwolił, a potem zaciągnął do łóżka.

Gość gość
Gratuluję koledze fantazji :classic_cool:

Gość gość
Kolega raczej nie ściemniał ale wcale bym się nie zdziwiła. Też czasem walcze sama ze sobą.Raz jechał koleś w tramwaju a ja stałam na schodach przy drzwiach. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to że miał na sobie dopasowane dresy a przez nie widać było sterczącego dużych rozmiarów penisa. W środku zaczęło mi się tak gorąco robić że szok.On sie tym nie przejmował że mu stoi do tego blisko mojej twarzy. Miałam ochote chwycić go za tą pałe.Jakbym jechała z nim sama w tym tramwaju to pewnie bym to zrobiła.

Gość gość
A byl w tej bajce smok?

Gość gość
mi kolezanka w pracy zdobila loda w umywalni,i zaczol sie romans,potem przy byle okazji trzepala mi malucha w pracy na przerwie sniadaniowej,fajnie bylo;-)

Gość gość
hehe kiedyś byłam na inwentaryzacji i udostępnili nam wspólną ubikacje.Faceci z kobietami. Poszłam się wysikać. Wychodząc koleś jak gdyby nigdy nic stał obrócony w moją strone i sikał z fają na wierzchu do pisuaru.Nic sobie z tego nie robił że go widze. Potem nie mogłam skupić się na pracy bo cały czas myślałam o jego penisie i tym że fajnie byłoby się pobzykać

Gość gość
o gimby sie urwaly ze szkoly wczesniej i puszczaja wodze fantazji. do szkoly matoły!!!

Gość gość
Nie gimby,mam 30 lat :) Kiedyś w autobusie (zagranicą bo w polsce nie ma takich odważnych) stałam w ścisku.W pewnym momencie poczułam smyranie po pupie.Obróciłam głowę i jakiś koleś wbijał swoją sterczącą pałe między moje pośladki. Nie wiem czemu ale spodobało mi się to i napierałam na niego tyłkiem. On zaczął ujeżdżać przez ubrania coraz bardziej i chyba się spuścił bo za chwile przestał i uciekł :)

Gość gość
10.21 Stał obrocony w twoją stronę i sikal do pisuaru. Czyli jego peniz miał 59 cm i był wygiety szerokim łukiem.

Gość Brunetos244
Takie przypadki sie zdarzają, ja bym napewno nie protestował, nawet jakbym miał dziewczyne :)

Gość gość
słabe prowo 0/10

Gość gość
cienkie prowo pryszczatego gimba :)

Gość gość
to prawdziwa prawda, mi jedna pusciła bąka w twarz a ja sie spuściłem z radości, ona chyba z kleksem popuściła bo jechało najpierw jajami a później goownem