Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maxgh

Pytanie do kobiet jacy mężczyźni wzbudzają u was obrzydzenie?

Polecane posty

Ja jestem umięśniony (nie jakoś przesadnie ale mam zarysowane mięśnie sześciopak)mam bronzowe włosy niebieskie oczy 173 cm 67/68 kg . Ostatnio pisałem z jedną dziewczyną pisaliś my już kilka tygodni i myślałem że coś z tego będzie bo mieliśmy my doużo wspólnych tematów.Poiedziałem jej że jestem prawiczkiem i wysłałem zdjęcie w bieliźnie(nie jestem exhibicjonistą) w pozie kulturystycznej ona mnie się spytała jak to możliwe że jesteś prawiczkiem takie ciacho.Ale kiedy jakiś czas później wysłałem jej zdjęcie tważy powiedziała tylko Fuuu!!!! I żebym więcej nie pisał.

Gość gość
Przeważnie tacy co piszą 'bronzowe' zamiast 'brązowe'. Nie lubie mięśniaków. Nie lubie owłosionych klat. Nie lubie zepsutych zębów. Nie lubie szpanerów i lalusiów. Nie lubie typków z nalanymi twarzami. Nie lubie osób z wieśniackimi fryzurami.

Gość gość
Obrzydzaja mnie faceci wysylajacy zdjecia w bieliźnie - blee Nie znam człowieka a ten pokazuje sie w bieliznie pół nago - blee Widać po tym czego szuka i czym sie interesuje na początku znajomości - blee I jeszcze tacy co nie znają podstawowych zasad ortograficznych - blee Po tym widać, że nie czytają książek i nie zwracają uwagi na szczegóły - blee