Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jakub21

Szkoła Żak PROBLEM

Polecane posty

Witam. Mam problem otóż chodziłem do szkoły żak tylko i wyłącznie dla pobierania renty. Przestałem do niej chodzić wprawdzie nie wypisałem się osobiście tylko zapytałem telefonicznie czy wyrzucą mnie jak po prostu przestanę chodzić i wyślą mi powiadomienie że zostałem wyrzucony. Wyjechałem z kraju na jakiś czas. Dzisiaj pojechałem do szkoły uregulować dług (płatne jednoroczne) i dowiedziałem się że zostałem wydalony w lutym, a nic kompletnie do mnie nie przyszło.. Zdążyła już do mnie dojść renta.. Moja mama czekała na takie powiadomienie bo wtedy mogłaby sobie przejąć tą rentę, a tu nic. Moje pytanie jest takie. Czy mogę posądzić szkołę żak o to że nie powiadomili mnie ani listem ani telefonicznie o wydaleniu ze szkoły? Albo czy jest jakiś sposób aby nie oddawać tej renty? Z góry dzięki

Gość gość
Prędzej cie wsadzą z wyłudzanie renty cebulaczku. Jesteś żałosny że aż szkoda pisać. Renta chyba na głowe bo takiego idioty jeszcze nie widziałam. Pasożyt społeczny.

Gość gość
Za to jest wyrok. Oszukałeś ZUS.

Gość gość
Zapisałeś się tylko po to aby pobierać rentę. Nie chodziles, więc teraz za to odpowiesz przed sądem. Powodzenia

Gość gość
A szkoła nie miała obowiązku Cię informować. Skoro nie chodziles to logiczne, że Cię wypisali :-)