Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobre tabletki na zylaki nóg

Polecane posty

Gość gość

Po 2 ciążach mam problem z uczuciem ciężkości nóg, musze wybrać się do lekarza, może znacie jaiś skuteczny preparat bez recepty

Gość gość
mi na puchnące nogi pomaga Rostil cena 9zł:)

Gość gość
lekarka poleciła mi OTREX że to niby lek a nie suplement diety. Sprawdziłam - zawartość diosminy taka sama jak AFLAVIcu, którego używam. Ale następny kupię Otrex żeby sprawdzić

Gość gość
generalnie te z diosminą.. ja używałam detramax i dih

Gość gość
Polecam jednak bardziej radykalne rozwiązanie , może na jesieni obliteracja żył ( o ile choroba nie jest zbyt zaawansowana). Jeden zastrzyk i po problemie. Tak naprawdę preparaty z diosminą są mało skuteczne i dają przeze wszystkim efekt placebo. Ja używałam phlebodii , ale dopiero zamkniecie żyły zastrzykiem rozwiązało problem.

Gość gość
Moim zdaniem najlepsze, co możesz zrobić to udać sie do lekarza specjalisty, np. Piotra Rumianowskiego (na stronie http://chirurgnaczyniowygdansk.com.pl/ nasz wszystkie namiary). Powinnaś pokazać mu te żylaki, zeby je ocenił i zaproponował ci odpowiednie leczenie.

Gość uleczka131a
Udaj się do specjalisty http://centrum.polkard.pl/ Żylaków nie można lekceważyć. Może nie będzie potrzebny zabieg, a tylko uzyskasz poradę jakie rajstopy, podkolanówki przeciw żylakom stosować. Sama sie nie lecz, bo z tego może być jeszcze więcej problemów.

Gość gość
Ja kupiłam sobie rajstopy i pończochy usciskowe w http://www.cezmed.com.pl/ i dodatkowo smaruję nogi maścią z wyciągiem z kasztanowca. Na razie mam wrażenie, ze nogi nie są takie ciężkie i opuchnięte, jak były.

Gość szlimka
tabletki na żylaki nóg to trochę kiepski pomysł, jak chcesz skutecznego rozwiązania to idź do lekarza na zabieg, ja robiłam sobie w lux medzie skleroterapię i to jedyny skuteczny zabieg na pernamentne pozbycie się żylaków.

Gość Waldek5
Hej! Mam pewien problem, ponieważ chcę zacząć stosować jeden z żeli na żylaki i zastanawiam się czy on w ogóle działa. Nazywa się Varosin Forte Max i słyszę o nim po raz pierwszy, ale ma praktycznie same dobre opinie! Ale opinie opiniami, a niekoniecznie trzeba im ufać. Słyszeliście o tym leku? Wiecie coś o nim? Przeczytałem na nim na tej stronie, gdzie są właśnie takei a nie inne opinie o nim. wylecz-zylaki.pl/ Jak myślcie?

Gość gość
Waldek5 dziś Tak, słyszałam. To jest OSZUSTWO a ty jesteś opłaconym reklamiarzem tego góowna.