Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śmieja sie zemnie na studiach kolega któremu zaufałem. Kobieta z inym chodzi

Polecane posty

Gość gość

eh wiec tak mam problem z kolegą zaufałem mu i kiedyś mu sie zwierzyłem o tej kobiecie ( ze wysłałem jej gołe zdjecie + i ze ja kocham ona mnie zostawiła eh)bo nie miałem z kim pogadac wsumie swojemu staremu koledze nie ufałem eh bo zawsze cwaniaczył i sie uważał za mądrzejszego ode mnie. no i teraz ten d**ek zaczyna się zemnie na smiewac i za dużo sobie pozwalać, obgaduje mnie chyba przy innych wsumie teraz mnie juz nikt nielubi na uczelni . eh a z kobieta to jeszcze bardziej skomplikowane zakochałem sie w niej z tej samej klasy jast ona i tamten też. i teraz tamten był szybciej przy niej i bliżej i grupa go jako pierwszego spostrzegła jako jej faceta i całkiem to z****** jest eh walczyłem ale potem sie oto pokłóciliśmy bo tamten ja zaczął macać przymnie a ona mu na to pozwalała i 40 dni nie rozmawialiśmy i teraz coś pogadaliśmy coś chyba zrozumiała ale tak się przyjaźni z tamtym tak koło niego siada cały czas . wiem powienien podejśc pogadac i walczyć ale ja juz sił nie mam ci się zemnie śmieja znia byłem pokłócony wbiła mi nóż w serce i cały czas on jest wkoło i do tego jeszcze to miły facet i co znowu mam próbować ja macać ? dotykać ? ja juz bym wolał zucić tymi studiami albo popełnic samobójstwo znia nie moge byc za pomniec nie moge kochać nie wiem czy kocham lubię ja ale co z tego jak z tamtym dużo rozmawia . ani kasy jak ja dożyje do wakacji to nie wiem :(?

Gość gość
Poważnie studiujesz? Mama wrażenie, ze czytam wątek jakiegoś 15latka :) Chłopie, ogarnij się. Nie ona jedna na tym świecie jest.

Gość gość
eh nie chodzi o nią tylko to jeden z wielu problemów . zdrowotne brak szacunku brak przyjaciół brak miłości brak pieniędzy problemy psychiczne zawsze sie zemnie śmiali ... chyba zaczynam niedawać rady zadóży cieżar .

Gość gość
i jutro będzie cyrk eh