Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna spod znaku panny

Czy to zdarzenie można zaklasyfikować jako gwałt? Mam szansę na odszkodowanie?

Polecane posty

Gość panna spod znaku panny

Zostałam dziś przyłapana na drobnej kradzieży w markecie. Ochroniarz zastąpił mi drogę i zaprowadził do swojej kanciapy z monitorami i pokazał nagranie. To był drobiazg, zwykła pomadka za grosze i poprosiłam go by nie wzywał policji skoro się przyznałam i oddałam. Wtedy on powiedział, że może w drodze wyjątku zrezygnować z policji ale w takim razie będzie musiał upewnić się czy jeszcze czegoś nie wzięłam i kazał mi się rozebrać. Uznałam, że lepiej u niego to zrobię niż na komisariacie bo pewnie policja też by mnie chciała przeszukać. Oczywiście zdawałam sobie sprawę, że będzie się podniecał moim widokiem bo to facet ale pomyślałam, że nikt nie będzie o tym wiedział a ja nie będę miała zababranych papierów. Niestety wypadki potoczyły inaczej niż przewidywałam. Kazał mi się rozebrać zupełnie do naga i najpierw tylko oglądał ale szybko zaczął też dotykać aż w końcu zażądał bym zrobiła mu o ustami. Kiedy odmówiłam znowu zaczął grozić mi policją i że będę miała proces za kradzież. Byłam zlękniona naga i zdecydowałam się zrobić co chciał. Nie wiem teraz czy to co zaszło było gwałtem czy raczej nie. Myślę, że było bo ja tego seksu nie chciałam. Ale z drugiej strony on nie używał wobec mnie siły. Raz tylko przytrzymał mocno za włosy gdy się spuszczał do buzi. Kiedy skończył pozwolił mi się ubrać i odejść. A ja nie wiem co dalej z tym mam począć. Wytoczyć mu sprawę? Mam szansę na jakieś odszkodowanie?

Gość gość
Ale p********z, aż oczy bolą. Na takie historyjki to nawet Kafeteria jest za poważna. Idź lepiej do Trudnych Spraw. Zrobisz karierę.

Gość gość
HAHAHAHAHA JAKI TROLL

Gość gość
uzyl sily psychicznej ale tego zajscia nikt nie udowodni

Gość gość
CO, KURWA NIC, KURWA CO , KURWA JAJCO, KURWA, WIĘC TO TAK, KURWA TAK, KURWA JA CI ZARAZ ZAPIERDOLĘ, KURWA

Gość gość
gość dziś Rodzice popełnii błąd że cie nie wyskrobali