Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruIaaa

Jak odmowic oferty stazu z urzedu pracy majac 3 letnie dziecko

Polecane posty

Gość fruIaaa

Ktore do przedszkola idzie dopiero we wrzesniu potrzebuje ubezpieczenia i zasilku dla bezrobotnych na zycie ale dziecka obecnie)nie mam z kim zostawic

Gość gość
mozesz pogadac, ze za małą płacą, ze wolisz niby prace bo wiecej zarobisz, pogadaj z uredniczka normalnie po ludzku, ja tak zrobiłam i nie wciskała mi prac tylko mam sie zgłosic dopiero za dwa miesiace i do tej pory bede miec zasiłek.

Gość gość
Babka powiedziala mi ze dziecko nie jest przeszkoda w podjeciu stazu/pracy niezbyt mila. Mam zamiar isc do pracodawcy i powiedziec mu ze przyjde na staz ale z dzieckiem

Gość gość
Żeby nie mieć problemu zagraj inaczej - "troskliwie" uprzedź pracodawcę że dziecko choruje i nie masz go z kim zostawić, wiec będziesz potrzebowala zwolnienia. Pewnie sam odpuści i poprosi o kolejną kandydatkę. A ten staż to płatny w ogóle?

Gość wifigdańsk
normalnie,idziesz do prawcodawcy i mowisz uczciwie ze masz małe dziecko mozesz dodac ze chorowite i na pewno bedziesz chodzila na zwolnienia a poza tym nie masz pojęcia o pracy biurowej tylko pani z urzedu wysyła wszystkich an siłe bo ma z tego punkty i pracodawca na pewno ci wpisze niezakwalifikowana.