Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce konkretnie wiedziec czego wspolczeny mezczyzna oczekuje od kobiety

Polecane posty

Gość gość

Wszedzie czytam, ze kobiety nie maja nic do zaoferowania, ze tylko wyglad albo tylek, ze nic nie osiagnely , ze kiedy to byly lepsze, "prawdziwe". Poza tym sadzac po tym, ze dzis prawie kazdy jest w zwiazku i ludzie szybko przechodza z jednego do drugiego, to chyba maja sobie cos do zaoferowania. Ja jestem starej daty i sama, wiec pytam z ciekawosci chyba, czego to nie bylm w stanie dac mezczyznom. Tylko najlepsze bylyby bardzo konkretne przyklady a nie "fajny charakter".

Gość gość
Ja oczekuję od kobiety lojalności, wierności, bezgranicznego oddania i wsparcia. Wiem, bardzo wyidealizowany obraz. Ale warto mieć ideały.

Gość gość
nie chcę baby bez tyłka !!!

Gość gość
Od czego ucielo? Wystarczy zarcia i seksu

Gość gość
ludzie szybko przechodza z jednego do drugiego, to chyba maja sobie cos do zaoferowania x Większośc ludzi ma iq ameby, więc wystarczy im że partner na cycki albo pytonga. Co kto woli.

Gość gość
partnerstwa, bycia porządną kobietą, wierności,

Gość gość
Prawdziwej miłości, ot co potrzebuję od kobiety.

Gość gość
To mam wszystko oprocz seksu :D

Gość gość
ładnej buzi i zgrabnego ciałka

Gość gość
A co to jest ta prawdziwa milosc niby? Nie wymaganiem niczego od bezrobotnego?

Gość gość
Prawdziwa miłość, czyli ta niewidzialna więź między dwoma partnerami. Chciałbym mieć taką kobietę, którą kochałbym nad życie i chciałbym w zamian tego samego. W takiej miłości nie ma kłótni, zdrady, nieporozumień, liczy się tylko druga połówka.

Gość gość
gość dziś - ja też bym chciała takiej milości, tylko GDZIE JĄ ZNALEŹĆ? Chyba tylko... w marzeniach. Więc chyba TAKA MIŁOŚĆ nie istnieje.

Gość gość
A może istnieje. Nadzieja umiera ostatnia. :)

Gość gość
Tego żeby już nie chciał nikogo innego i tego żeby to trwało do końca, żeby przypominała o tym codziennie, no i żeby to samo było w drugą strone. Aby dało się tworzyć i budować razem wspólną przyszłość, aby dawało to obojgu dużo szczęścia i radości. Aby to czuć całym sobą, aby móc na sobie polegać, wspierać się, liczyć na siebie w każdej chwili i sytuacji. Aby czuć się jak ktoś wyjątkowy. Wystarczy, długo by można jeszcze pisać.

Gość gość
gość dziś - MOJA NADZIEJA już umarła. I to nie jest żart.

Gość gość
zawsze szczery - no i się odkryłeś ;-)

Gość gość
a swoją drogą ciekawy rys psychologiczny panów, którzy odpowiedzieli na to pytanie. Poznasz jego pragnienia i juz wiesz z kim masz do czynienia. Zawsze szczery- Ty to już personalnie, pozostali tylko rys osobowościowy ;-)

Gość gość
ze co? ze napisal, co mysli, to znaczy, ze sie odkryl? i co zrobisz z ta wiedza? ;)

Gość gość
nie 'personalnie' - szczerze!

personalnie? intersujace :-) jak ktos ma intelekt, szczegolnie w sferze emocjonalnej, to mogl mnie "odkryc" lata temu, bo nic tak wiele nie mowi o czlowieku jak jego poglady

Gość gość
1.Kobiecosci w wygladzie, zadbana, spodnice itp 2. Kobiecosci w zachowaniu, lekko ulegla, delikatna. 3.Stworzenie cieplego domu 4. Dzieci 5. Zrozumienia 6. Pogody ducha, zadnej wiecznie zapracowanej i zmeczonej. 7. Podobnego spojrzenia na swiat 8. Wsparcia. 9. Otwarcia w sexie Obojetne jest mi jej wyksztalcenie, zarobki, hobby czy skad pochodzi. Kategorycznie nie chce karierowiczki wiecznie zestresowanej.

Gość gość
Podstawą jest bardzo dobry seks, z zaangażowniaem, urozmaiceniem, inicjatywą. Zimne ryby, bolące głowy = out z mojego życia. Druga sprawą jest spokój. Utrzymuje go uśmiech, życzliwość, optymizm, kobiece ciepło. Burzą go kłótnie o bzdety, bezsensowne fochy, wieczne narzekanie, pesymizm = out z mojego życia. Reszta to miłe dodatki ale bardzo dużym plusem są pasje, ciekawość swiata, dobry smak i gust. A i najważniejsze ma być dla mnie piekna - bez tego nie dochodzi do punktu 1 więc reszty nie ma jak sprawdzić.

Gość gość
Co zrobię z tą wiedzą? Utwierdzę się w przekonaniu, że dwoistość ludzka sięgnęła i tego Pana.Że moja kobieca intuicyja i tym razem mnie nie zawiodła, choć wiodła na manowce chwilami, przyznam. Że tak będzie łatwiej, bo czar prysł jak bańka mydlana , w nadziei, że a może jednak nie... Zawsze szczery, nie mogłam Ciebie odkryć lata temu, ponieważ mnie tu nie było jak i na tym etapie bywam tu niezmiernie rzadko. Świat jest dziwny, zbyt mały, zbyt ciasno w tej przestrzeni.

Gość gość
Zakochałas sie w nim?

Gość gość
to powiedz to wprost

Gość gość
A ja wlasnie znalazlam taka milosc. Od 5 lat zadnych klotni, nieporozumien. Tylko szczescie.

Gość gość
to prawda, ujmuje tym, co pisze (i nie mam na myśli licznych d. i innych określeń :) jest inteligentny, ale świadoma tego, że to tylko punkty, wiem, że resztę tworzę sobie sama. Wolę pozostać na etapie, że i tak nigdy nie będę wiedziała. Jaka tam dwoistość? Człowiek jest bardziej skomplikowany.

Gość gość
Gościu, raczysz sobie żartować, rozumiem. Nic z tych rzeczy, aczkolwiek wydawało mi się, że czytając komentarze tejże osoby, odnajduję to co znam. Ewaluowało jak widzę, przybrało "momentami" chamski ton i to mnie zmyliło. Tym bardziej, tym większe rozczarowanie. Fascynacja czyjąś osobowością nie jest równoznaczne z zakochaniem, więc nie mam potrzeby takich wyznań czynić.

Gość gość
ej, doprawdy?