Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce konkretnie wiedziec czego wspolczeny mezczyzna oczekuje od kobiety

Polecane posty

Świat jest dziwny, zbyt mały, zbyt ciasno w tej przestrzeni. x swiat jest fascynujacy, ludzie, wiekszosc z nich, juz mniej, ta przestrzen ograniczona jest umyslem danego czlowieka, to nie winda

Gość gość
Co wy pieprzycie o uczucia,facet wymaga od kobiety wyplaty i to takiej ktora starczy wraz z jego wyplata na życie. Ot cala prawda.

Gość gość
no i wylało się dziecko z kąpielą :-)))))

Gość gość
to zanuć ją

Gość gość
nie, jeszcze nie, już powiedziałam

Gość gość
Ludzie są fascynujący, każdy z Was, ale każdy z osobna. Ale gdy chcesz odpocząć od tego zgiełku i wchodzisz tam gdzie nigdy wczesniej i odnajdujesz to co znasz, to albo jest zbyt ciasno, albo ludzie to tylko czyste powtarzalne formy.

Gość gość
zapytam wprost: po co?

Gość gość
I chciałabym szczerze -bez złośliwości- wierzyć w to, że jednak nimi są...albo i nie, bo ...polecam książkę Nowy wspaniały świat Huxleya

odpowiem wprost, zeby mi bylo wygodnie, gdyby to ode mnie zalezalo to nie byloby zadnych gosci, tylko zarejestrowani uzytkownicy, lub mozliwosc stworzenia takiego tematu ograniczajacego wstep jedynie dla zarejsetrowanych, to znacznie ulatwia dyskusje

Gość gość
odpowiem jak infantylne dziecko: a później usłyszę, że ktoś ma "w d***e to co mówię"?

Ludzie są fascynujący, każdy z Was, ale każdy z osobna x jesli fascynuja cie osoby pokroju pawlowicz dudy czy kurskiego lub tutejsze prawiczkoudajace tepaki to chyba wylacznie z poziomu psychoanalityka lub psychiatry klinicznego

nie odpowiadam za twoje projekcje, ale jesli zarejestrowanie naraza cie na "mam cie w d***e" ergo pisanie "z goscia" daje ci zludzenie bezpieczenstwa i dystansu to yyyyy wspolczuje

Gość gość
ech, dziecko z natury jest infantylne (trochę tautologii sie wdarło, chwila nieuwagi i klops)

Gość gość
"jesli fascynuja cie osoby pokroju pawlowicz dudy czy kurskiego lub tutejsze prawiczkoudajace tepaki to chyba wylacznie z poziomu psychoanalityka lub psychiatry klinicznego" no cóż... tak jakbyś miał rację.

Gość gość
to nie ja "gość niezarejestrowany" pisałam o tych politykach, którzy prawdę powiedziawszy nic mnie nie obchodzą. Pyskować z Tobą nie będę.

Gość Lenina
Osoba, która odżegnuje się od rejestracji to inna tutejsza postać. Tak, status gościa faktycznie może zmylić...no ale nie tak wprawną analitycznie osobę jak Ty...przynajmniej nie powinna .

zrozum, jasne, ze sobie poradze, ale do k.wy nedzy jesli chesz ze mna rozmawiac to przed czym sie bronisz? przed ulatwieniem komunikacji? nie szkoda na to czasu? mi szkoda

to nie ja "gość niezarejestrowany" x ku.wa o tym wlasnie mowie, co za debile, najlepsze jest to zludzenie anonimowosci pod tzw gosciem :-) ale ja wiem wiem, tak to widac statystyki, nie mozna powiedziec "jestem tu przypadkiem, pierwszy raz od roku itd " hahahahhaha

Gość gość
Oczekiwania a rzeczywistość... Pewnie można pisać raczej o najbardziej pożądanych cechach kobiet. To uroda, zgrabna sylwetka, duży biust. Inteligencja, zaradność, życzliwość, własne pasje (nie seriale, kosmetyki, plotki itd). Ale i takie fajne kumpelstwo w związku z facetem, że o wszystkim można pogadać. Brak fochów typowo kobiecych, tych wydumanych i o nic. No i jedna z najważniejszych cech i nie ma co udawać, że nie - świetna w łóżku. Nie kłoda, tylko namiętna, wspaniała kochanka.

Gość Lenina
Ależ ja się nie bronię?!Nadałam status mojemu gościowi...chyba jednak nie nadążasz. Faktycznie, może szkoda czasu. Czas dokonać podsumowania ;-)

Gość zawsze szczery
chyba jednak nie nadążasz. x tak, nie nadazam, jestes po prostu jak kasparov, 10 ruchow do przodu, coraz blizej przepasci

Gość gość
Ok, nie znam się ...jak widzę ktoś może podszywać się pode mnie. Zatem nie ma to sensu.

Gość gość
Masz rację, Zawsze Szczery lub jakkolwiek sie nazywasz, za duży szum wytworzył sie tutaj. Przepraszam, jeśli Cię zirytowałam moją niechęcią do rejestrowania się, nie było to moim zamiarem.