Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce konkretnie wiedziec czego wspolczeny mezczyzna oczekuje od kobiety

Polecane posty

Gość gość
Ale co Cię tak zirytowało? ;-)

Gość gość
Utrata kontroli, tudzież brak jej mozliwości bywa frustrujące-przyznaję. jeśli więc szukasz faktycznego kontaktu, nie tak powierzchownego jak ten tutaj-na kafeterii- to pytam się-dlaczego tu bywasz? Zanim uznam Twój pas -oczywiście :-)

Gość gość
O bogowie, boginie! To jednak nie "TY". Co za dzień! :-) Pozdrawiam

Gość gość
dziś Opis pasuje idealnie do mnie i jestem piękna dla mojego ukochanego. Wczoraj usłyszałam komplement z jego ust, on uwielbia we mnie moją mądrość choć ja siebie aż za taką bardzo mądra nie uważam ale miłe to było ;)

Gość gość
Kobieto, ceń się proszę trochę bardziej niż mniej. Jesli facet Ci to mówi, to bierz to tak jak jest.

Gość wspólczesna kobieta
Interesujący temat. Mam jednak wrażenie, że większość z tych deklaracji nie ma pokrycia w rzeczywistości.

Gość gość
zawsze szczery dziś - masz się za super faceta, a przeklinasz, "jak z rynsztoka" koleś o WIELKIM EGO.

Gość gość
Oczekuję zgrabnych nóg, dużych cycków i mądrości.

Gość Rozien
Ja oczekuję, jedrnej d**y, sterczacych cyckow i mało mądrości.

Gość gość
Autorko: gratuluję pytania. Pierwsze trafne od dawna na kafe. Nie wiem czy jestem współczesnym facetem bo to pewnie metroseksualne hipstery ale cóż. Ja: Inżynier, lat 23, w trakcie studiów mgr. Oczekiwania: akceptacja mojej skromnej osoby, zaufanie, ciepło, jak najmniejsza ilość fochow, uczciwość, gotowość do rozwiązania potencjalnych problemów. Na co mam wyj****e: doświadczenie w seksie ( będzie na to całe życie), wykształcenie( bo o niczym nie świadczy co nie znaczy że laska ma być głupia). Osobiście preferuje introwertyczki tudzież tzw szare myszki. Coś z domatorki mile widziane bo sam za imprezami nie przepadam. Chyba tyle

Gość gość
gość dziś lepiej zmniejsz wymagania bo zawsze będziesz sam :(

Gość gość
Kobieta ma być kobieca. I z wyglądu i z zachowania. Nie jakaś grubaska albo deska, nie jakaś pusta dresiara albo wiecznie roszczeniowa, pasożytnicza księżniczka. Tylko ładna, zgrabna, biuściasta, inteligentna, uśmiechnięta, przyjacielska, wesoła, trochę zwariowana, z którą da się pogadać o wszystkim. I wspierać się nawzajem.

Gość przystojniak wymagający
musi robić loda z połykiem i nie może być pasztetem ani lecieć na kase,reszta niewarzna