Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O której Wasze dzieci, 7 i 8 mcy, karmione mm, maja ostatni posiłek?

Polecane posty

Gość gość

Do kiedy sie karmi przez sen?! Ja karmie mojego 7,5 miesieczniaka ok 22-23 przez sen. Widze, ze jeszcze potrzebuje, jak próbuje bez- zawsze sie budzi po 23! Jak to jest u Was??

Gość gość
Moja koło 21 butla mm z kaszka. Potem koło 2-3 w nocy budzi się raz zjeść :/ ma 8 miesięcy

Gość gość
O 19-stej, kolejny o 6 rano

Gość gość
Ok 19. I czasami obudzi sié w nocy ok 2-3 ale to tak raz w tygodniu. Zazwyczaj przesypia nic i je dopiero ok 6.

Gość gość
Nigdy nie karmiłam przez sen... Jak się obudzi to dajesz, a nie kombinować

Gość gość
Moja 7 miesieczna corka ostatni raz je okolo 19stej. Czasem budzi sie okolo 3 na jedzenie a czasem przespi noc i budzi sie dopiero o 6. Tez nigdy nie karmilam przez sen, nie chce jej tak zapychac, czekam az sie sama obudzi.

Gość gość
U mnie wszystko zależy od dnia czasem zje o 19 potem o 6-7 rano a czasem budzi się o 23 a potem o 3 na jedzenie. Tylko moja córeczka nie lubi zageszczonego mleka, nawet kleik kukurydziany jej przeszkadza.

Gość gość
Jak mozna karmic takie duze niemowle przez sen? Po co ja sie pytam? Ono powinno sie juz odzwyczajac od jedzenia nocnego a ty intak je karmisz. Moze by ta ostatnia butla wystarczyla az do rana albo nawet do 4. Czekaj az samo sie obudzi na jedzenie. Moj syn zawsze ale to zawsze wstawala na butelke o 3 i pewnej nocy zaczal sie rozbudzac. Poszlam robic butle,nie bylo mnie minute wracam a on smacznie sobie spi..przespal do rana i od tej pory juz nie je w nocy. Wstahe rano o 7mej a o 8mej je kaszke.