Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada facetowi zaproponować spotkanie? Czy lepiej czekać dalej?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam faceta na czacie, wszytsko super ale on pomimo ze ma mój numer telefonu wciąż nie zadzwonił do mnie. Dalej jesteśmy na etapie pisania do siebie. Nie wiem czemu on nie chce wyjść poza pisanie, ja natomiast chciałabym się spotkać. Czy to będzie bardzo głupie jeśli zaproponuje spotkanie? A może zadzwonić do niego któregos dnia?

Gość gość
Syśka no tak wiem, ale tracę powoli cierpliwość. Ja chcę się spotkać on ma jakies opory. Nie rozumiem czemu do mnie chociaż nie zadzwoni.

Gość gość
Autorko jako mężczyzna powiem Tobie tylko tyle. Jak chcesz siedzieć, czekać i narzekać na to kto do Ciebie zagadał, kto podrywa, chcesz liczyć na szczęście, że odezwie się do Ciebie ten, którego chcesz to możesz czekać tylko uważaj bo skończysz jak kafe-wariatki czy feministki co gadają jacy to źli są mężczyźni, którzy je podrywają albo, że nie ma porządnych mężczyzn (bo tacy je nie podrywają). Możesz też zaproponować spotkani (nie randkę) mężczyźnie, który Cię zainteresował i albo coś z tego będzie albo nie ale chyba lepsze to niż czekanie i marudzenie? Spotkanie jest niezobowiązujące a jak będzie mu z Tobą dobrze to pewnie sam zaproponuje następne wyjście. Lepiej nie słuchaj tej Suśki bo zostaniesz taką samą frustratką jak ona i jej podobne. To Twoje życie i to Twoje decyzje powinny być najważniejsze w jego kierowaniu.

Gość gość
Dzięki za radę, tyle tylko ze mi się wydaje że on nie dzowni i nie proponuje spotkania bo mu zwyczajnie na tym nie zależy. Sam powiedz czy bys nie dzownił do dziewczyny gdybyś chciał ją poznać osobiście? Nie chcę się narzucać, a robi mi się coraz smutniej z powodu że telefon wciąż milczy. Sam ciągle do mnie pisze, ale tylko pisze a nie robi nic więcej.

Gość gość
Syska nie kochamy. :)

Gość gość
A ty bys nie pisala do faceta na ktorym ci zalezy?

Gość gość
Co innego może być powodem że facet nie chce rozwijać znjamości?

Gość gość
19:42 O to chodzi że mi zależy na nim, chce go poznać osobiście ale czekam na jego ruch. Przy tym strasznie mnie to dołuje ze czas leci a on nadal woli pisać.

Gość gość
1) nie chce cie bo nie masz tego czegos. 2) jest niesmialy. 3) jest gejem.

Gość gość
jak facetowi zalezy to proponuje zaraz spotkanie.

Gość gość
To czekaj jeszcze 50 lat. :P

Gość gość
1) nie chce cie bo nie masz tego czegos. * czy gdyby tak było to pisałby do mnie codziennie wiadomości? 2) jest niesmialy. * to znaczy że ile nieśmiały potrzebuje czasu? 3) jest gejem. * to wykluczam

Gość gość
Nie chcę czekać 50 lat, chciałabym go poznać choćby dziś. No ale on nie pali się do tego to co ja mogę zrobić.

Gość gość
a może pisze z nie tylko z Tobą ? może być też i tak,że pisze na tym czacie jeszcze z innymi kobietami i zastanawia sie z którą ma sie spotkać?

Gość gość
być może, ale nawet jak pisze z innymi to co za problem się spotkać i wybrać taka co mu odpowiada? mailami to się nie poznamy i nie dowiemy czy jest miedzy nami chemia czy jej nie ma

Gość gość
Jak jest niesmialy to jest niesmialy i czy bedziesz czekac miesiac czy rok to i tak sie nie odwazy, BO JEST NIESMIALY!

Gość gość
Przykro mi ale trafilas najwyrazniej na typ faceta okreslanego mianem erotoman gawedziarz. Nie ludz sie ze cos z tego bedzie, on sie z toba nie spotka bo jest zakompleksiony i brakuje mu odwagi, bedzie tak klikal z toba do usranej smierci. Na twoim miejscy wyszlabym sama z inicjatywa spotkania zobaczysz jak zareaguje, szkoda teojego czasu.

Gość gość
Może jest zupełnie inny niż przedstawia się w internecie

Gość gość
chyba tak zrobie, bo strasznie mnie to męczy takie czekanie na propozycje. Nie chce tak pisać w nieskonczonosc, chce go poznac zobaczyć czy coś miedzy nami zaiskrzy.

Gość gość
nie rozumiem takiego zachowania

Gość gość
wieczny gawędziarz

Gość gość
albo ma żone ?

Gość gość
Ale dalej nie wiem czy powinnam cierpliwie czekać czy powiedzieć mu wprost o spotkaniu?

Gość gość
raczej zony nie ma

Gość gość
Inny pisze już ze mną 3 miesiące i też końca nie widać.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Faceci dzisiejsi nie mają jaj, zachowują się jak niemowlaki