Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o mężczyźnie ktory mial sex wieloma kobietami równocześnie czyli

Polecane posty

Gość gość
Sztuczne tłumienie w sobie potrzeby ekspresji seksualnej, jest prostą drogą do chorób psychicznych. Swoje potrzeby seksualne należy poprostu zaspokajać, bezwzględu na wszystko. To są najbardziej naturalne potrzeby.

Gość gość
Tak sobie to tlumacz...tak samo mozna sie za przeproszeniem wysrac na srodku ulicy,bo ma sie potrzeba i to taka najbardziej naturalna,po co czekac 10 minut na dojscie do toalety.

Gość gość
10:42 Dokladnie. Niestety do tego trzeba dojrzec.

Gość gość
10:36 no to pech bo jednak wieksza czesc facetów ma spore potrzeby. A jak juz jakas kobieta tez ma wieksze to trafia na malo aktywnego.

Gość gość
Może nie bez względu na wszystko, ale w ramach zdrowego rozsądku i prawa. Tak czy inaczej, póki się nikomu nie robi krzywdy, to trzeba się spełniać seksualnie.

Gość gość
10:45 z dwojga zlego lepiej sie zalatwic na srodku ulicy niz dostac skretu kiszek

Gość gość
gość dziś - on był w ogóle wycofany seksualnie. Raz w tygodniu, zgaszone światło, żadnych gadżetów, największą innowacją w jego wykonaniu był seks od tyłu. I to tez z rzadka. No cóż, długo nie był moim facetem, a teraz ma taką szara myszkę, która go "dopuszcza" raz w miesiącu i wszyscy są szczęśliwi.

Gość gość
10:51 konserwatywny światopogląd czy problemy seksualne mial,jesli mozna wiedziec?

Gość gość
Konserwatywny światopogląd, raczej. Cierpiał na ostrą odmianę syndromu madonny - jako święta i godna jego miłości nie powinnam być "brukana" seksem. Ale tak naprawdę był ciężko zryty. Później sie dowiedziałam, dlaczego.

Gość gość
A wog8le to jak myslicie, skad u ludzi bierze sie takie wycofanie w sferze seksu. Z wychowania, kompleksow, czy moze jakies problemy bardziej zdrowotne. I nie chodzi mi o poped, jak ktos ma niski to raz na jakis czas ale z fantazja moze to zrobic.

Gość gość
10:58 ale slubu nie bylo,jak rozumiem? To niejako facet sam sobie przeczyl i nie byl wystarczająco konsekwentny.

Gość gość
Z kompleksów i dziwnych wymysłów. Mój ex był przechodzonym, zakompleksionym prawiczkiem. Stracił cnote po 30, oczywiście mu sie nie ułożyło i potem szukał swojej perfekcyjnej madonny, aż do skutku. Zajęło mu to kilka lat.

Gość gość
Pęcherz moczowy oraz jelito mają ograniczoną pojemność. Sam często widuję ludzi, którzy przed lub po Mszy Świętej, załatwiają się na cmentarzu. Zwłaszcza wieczorem. Natury nie da się oszukać, a w kościele toalety nie ma...

Gość gość
gość dziś - oczywiście, że nie było ślubu. Nigdy w życiu bym się nie wpakowała w takie bagno. Przeżyłam kilka miesięcy w złotej klatce i do końca życia mi wystarczy.

Gość gość
11:11 zdecydowanie masz racje. A ty jestes biseksualna, tak ? A moge zadac pytanie?

Gość gość
incydentalnego epizodu w moim zyciu , ktory nie ma wplywu na terazniejszosc... dokładnie. nie widze sensu by opowiadac facetom o przyjmowaniu kilku q**sów na raz i 6rękach na moim ciele. takie rzeczy zdrowy na umysle czlowiek zostawia tylko dla siebie bo nigdy nie wiadomo jak druga str. zareaguje

Gość gość
- proszę :)

Gość gość
Czy jest jakis generalny trend, ktory sprawia ze bisetki lubią jakis okreslony typ faceta czesciej od w pelni heteroseksualnych kobiet? Czy moze nie ma zadnych takich roznic?Zakladam ,ze znasz sporo innych biseksualnych kobiet.Ja nie znam niestety zadnych; liznąłem tylko troche teorii np ze wsrod homosrksualnych kobiet wiekszosc to wlasnie biseksualistki, a 100% lesbijki czesto maja wlasnie raki meski wyglad,nie to co na filmach 18+.A czy da sie wyroznic jakiea cechy wspolne i ogolny look u biseksualistek?

Gość gość
Nie wiem, wydaje mi się że się nie da. Dziewczyny, które znam wyglądają różnie. Ja mam swój typ kobiety, którego szukam, więc wszystkie "moje dziewczyny" były w sumie do mnie podobne - duży biust, krągłe biodra, rude, długie włosy. Raczej się tego trzymam, no chyba, że mnie jakaś powali urodą. Co do facetów, mam swój typ, ale nie zawsze się go trzymam. Jak facet jest przystojny, to mi nie przeszkadza, że nie ma fajnie obciętych blond włosów, niebieskich oczu i tygodniowego zarostu.

Gość gość
Nie załamuj mnie , ja tak marze by poznac rudą kobiete ale w mojej miescinie ciezko by taką poznać... Nie uwazam sie za przystojego , ale o dziwo spelniam te kryteria , ktore napisalas ze zarost mam ciemny i gesty ,ale na glowie w sumie blond..A swoja drogą to raczej bym pomyslal ze wolicie gladkich,drofą dedukxji ale coz...

Gość gość
Każda woli co innego. Ja lubię blondynów i rudych, ale muszą być przystojni naprawdę. Sama jestem atrakcyjna kobietą, więc szukam, że tak powiem, w swojej lidze. Chociaż mój obecny facet ma ciemne oczy i ciemne włosy. Ale jest tak boski, że mi to nie przeszkadza.

Gość gość
Bede szukal ( oczywiście nie tutaj) i znajde w koncu swoją rudzinkę z gorącym temperamentem...Poki co dalej bede uczyl sie o kobietach na forum i poza nim:)

Gość gość
No ale przyznam ze strasznie zazdroszczę twojemu facetowi kimkolwiek ten fiut jest...

Gość gość
I tego Ci życzę.

Gość gość
To raczej mnie trzeba zazdrościć, bo mam najlepszego faceta na świcie.

Gość gość
Uwierz mi rudy kociaczku ,są lepsi tylko ich jeszcze ich nie poznałaś;)

Gość gość
Uwierz mi, ciężko byłoby komukolwiek pobić mojego faceta w kategorii- Idealny Partner dla mnie.

Gość gość
Moze i ciezko, ale przeciez nie poznalas wszystkich facetow na Ziemii, hmm? Oczywiście pewnie i tak nigdy sie nie spotkamy wiec zycze wam szczęśliwego związku, tylko psmietsj ze gdybys mnie kiedys spotkala to jestem przekonany ze wymienilabys go na nowszy model...