Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o mężczyźnie ktory mial sex wieloma kobietami równocześnie czyli

Polecane posty

Gość gość

Sex grupowy z prostytutkami...Czy to go skresla w oczach "normalnych" kobiet?

Gość gość
To nie jest normalne,dla mnie taki facet bylby skonczony.

Gość gość
9:31 Ale dlaczego właściwie uwazasz ze to nie jest normalne?Bo niezgodne z wiarą katolicką?

Gość gość
szkoda na ciebie czasu debilu.

Gość gość
A ty prawiku niby skad mozesz znac sie na sexie? Zajmij sie lepiej polem michalku

Gość gość
Uważam, że facet, który uprawiał seks z prostytutką jest żałosny i tyle. Bo trzeba być żałosnym, żeby w dzisiejszych czasach płacić za seks. Natomiast sam fakt seksu grupowego mi nie przeszkadza. Tez mam takie doświadczenia i bardzo mile to wspominam.

Gość gość
Ale takie przyjemnośći kosztują, proszę was!

Gość gość
Seks grupowy to dla zwierzat jest dobry nie dla ludzi.Jednak chyba kobiety lubia wiedziec kto jest ojcem dziecka?Czy wan to kompletnie "wisi"?

Gość gość
Ta, bo się ten "wasz" akurat wam przyzna, ze mial cos takiego!! :P

Gość gość
No ale jak jest 1 facet i kilka kobiet to chyba wiadomo kto bedzie potencjalnym ojcem.

Gość Michał121212
Dziewice sa najlepsze bo jak widac powyzej, nie ktore sa qrwami i maja jakies dziwna i watpliwa przeszlosc seksualna.

Gość gość
Moj eks sie przyznal,ze spal z diwema na raz,co prawda nie z prostytutkami ale jak sie dowiedzialam to zerwalam natyfhmiast.Takich zbokow to ja nie tykam,wole byc sama.

Gość gość
Jak się uprawia seks grupowy, to się zabezpiecza. Dla mnie to dość oczywiste. To z założenia nie jest seks prokreacyjny, tylko rekreacyjny.

Gość gość
No ja sie nie zamierzam przyznawac do jakiegos tam incydentalnego epizodu w moim zyciu , ktory nie ma wplywu na terazniejszosc.I nie zgrywam zadnego żigolaka bo za odpowiednią opłatą kazdy moze sobie ufundowac takie atrakcje...

Gość gość
Bo mam satysfakcjonujące życie seksualne? Tak mi przykro, że ty takowego nie posiadasz. Ja z seksu czerpię ogromną radość i realizuję się z partnerem i bez niego, w zależności od fantazji. Poza tym, seks w trójkącie to żadna orgia.

Gość gość
10:16 zboki to biorą do geby fiuty innych facetów i im wkladają w tylki . Nie ma nic nienormalnego w fakcie ze mezCzyzna chce wielu kobiet; bo nie jest przeciez z natury monogamistą... blokują facetow nienaturalne idelogie religie i swiatopoglad.to sie moze kobietom nie podobac, ale jest to normalne i naturalne pragnienie mężczyźny .

Gość gość
Ja jestem zaledwie biseksualna, ale co ja tam wiem. Mój partner nigdy w życiu nie narzekał na to, że przez nasze łóżko przewija się cyklicznie sporo kobiet. I kilku panów.

Gość gość
To zupełnie normalne. Obecnie wszystkie pary umawiają się na seks z osobami trzecimi lub z innymi parami. To naturalne.

Gość gość
10:25 dlaczego jest taka malo takich kobiet? Wiekszosc jednak stroni od sexu , po prostu kobiety mają slabszy popęd statystycznie.I nie widze nic zlego w dodatkowych osobach byle by oboje o wszystkim wiedzieli i nie robili nic za swoimi plecami.

Gość gość
A ja z mezem wspolnie mielismy prostytutke w lozku. Nic w tym zlego nie widze.

Gość gość
10:30 z punktu widzenia faceta to komfortowa sytuacja. Ake gdyby to byl facet to nie.... i nie dlatego ze kobiety sa gorsze ale tak juz dziala biologia ktora nie toleruje obcych samcow pod zadnym warunkiem.

Gość gość
Z facetem tez bylismy, tylko ze jego znalezlismy "za darmo" w ciagu godziny. Moj maz nie mial nic przeciwko.

Gość gość
gość dziś - widocznie nie mogą trafić na odpowiedniego partnera, a może po prostu nie mają takich potrzeb. Ja mam. Chociaż spotykałam się kiedyś z facetem, który absolutnie nie tolerował takich zachowań i strasznie mnie ograniczał. Nie tylko w kwestii wielokątów, ale też samej ilości seksu. Męczyłam się strasznie, bo ten facet reglamentował mi nawet masturbacje. (skoro jestem w związku, to jego zdaniem, nie powinnam w ogóle sama sie dotykać)

Gość gość
Nie wiedzialam,ze tyle zboczencow jest na kafe :-D