Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I co?! Łyso Wam teraz?!

Polecane posty

Gość gość

Pszenica i gluten główni sprawcy helicobacter! Pracowałam rok na gastroenterologii przy badaniach kolonoskopii i każda podkreślam każda osoba wychodząca od nas miała napisane na karteczce z wynikiem:,,stwierdzono helicobacter" A czy to nie dziwne że wszyscy to mamy? Nie ! Ponieważ wszyscy jemy pszenicę ! [cześć]

Gość gość
Wiecie że jedząc pszenicę jesteście na nieustannym haju?:) Nie czujecie tak jak ja i nie myślicie trzeźwo? Serio! Nie czujecie nawet połowy zapachów i smaków które ja czuję. A myślenie macie baaardzo ograniczone. Dzieje się tak dlatego że pszenica silnie działa na odśrodkowy system nerwowy.

Gość gość
Ja to nawet się zastanawiam czy przy poszukiwaniu ludzi do pracy nie wymagać od nich by nie jedli pszenicy co najmniej od dwóch lat! Do tego stopnia zwiększają się osiągi mózgu po odstawieniu tego świństwa!

Gość gość
Ja to nawet się zastanawiam czy przy poszukiwaniu ludzi do pracy nie wymagać od nich by nie jedli pszenicy co najmniej od dwóch lat! Do tego stopnia zwiększają się osiągi mózgu po odstawieniu tego świństwa!