Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

buty w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Ratunku, mam imprezę rodzinną (komunia) , jestem w 9 miesiącu ciąży. Ze strojem sobie poradzę, idę w czarnych prostych spodniach i bluzce, ale nie mogę kupić żadnych butów. Macie jakieś pomysły? Mam z natury szeroką stopę, niestety po pierwszej ciąży mi się "rozczłapała" i nawet nie będąc w ciąży miałam problem z kupieniem wygodnych balerinek, w których stopa nie wyglądałaby na grubą. Teraz do tego dochodzą opuchlizny, nie mam zupełnie pomysłu, najchętniej poszłabym w kapciach :) Byłam w sklepie ale nic nie znalazłam np. w sandałach z wąskimi paseczkami wyglądam jak słoń, w baleriny noga nie wchodzi, albo wygląda tragicznie. Chyba w końcu kupię jakieś babciowe sandały :/

Gość gość
Kup sobie balerinki

Gość gość
w balerinki mi stopa już nie wchodzi, może trudno to sobie wyobrazić, ale to prawda :/ mam jedne sportowe i to jedyne, które założę, ale na taką okazje nie pasują, te które są w sklepach bardziej eleganckie są wąskie i strasznie płytkie, stopa w nich wygląda koszmarnie :/ czekam aż ta ciąża się skończy, w poprzedniej pod koniec miałam problem żeby założyć crocsy

Gość gość
A klapki/japonki ? Są bardzo ładne,zdobione,takie eleganckie.

Gość gość
Japonki na komunię?? Boże widzisz i nie grzmisz!! Tak samo jak czarne spodnie. Jak widzę ten folklor komunijny to dużo czasu upłynie zanim polaczki zaczną się ubierać stosownie do okazji. Nawet w ciąży jest to możliwe. Polecam baleriny o rozmiar większe.

Gość gość
Sorry, ale mam czarne eleganckie spodnie i nie zamierzam kupować nowych na jeden raz, uważam że biała bluzka i czarne spodnie są klasyczne i odpowiednie.

Gość gość
Ja w CCC widziałam wczoraj Lasockiego strasznie szerokie sandały, a ładne, może ci podejdą.

Gość gość
dzięki, już szperam na ich stronie

Gość gość
ty hrabianko skąd jesteś i jak się ubierasz, że ci czarne spodnie na komunii przeszkadzają??