Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wkurzaja was, frustruja i nudza niesmiale, ciche dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

bo ja jak dotad wkurzam tym facetow, chca wszystko za szybko, na poczatku podoba im sie moj spokoj i opanowanie, ale po czasie maja mi to za zle. Nie podoba im sie to, ze nie chce sie od razu calowac, tylko wole sie troche poznac, widze u nich taka zlosc, chca szybkich deklaracji.

Gość gość
ile masz lat,mozesz podac gg?

Skad ja to znam ^^ Faceci lubią szybkość, musisz to wiedzieć. Lecz szanują kobiety, które musza długo zdobywać. Dlatego zawsze bardziej zaintryguje faceta kobieta, która jest nieśmiała, tajemnicza i nie mówi zbyt wiele.

Gość prawictwo pospolie 152
nie znam sie na tym , przyznaje

Gość gość
Kiedyś coś takiego usłyszałem od " znajomego" : " jeśli pisdozwierz nie da ci w końcu miesiąca to daj sobie spokój". I takie jest myślenie wielu facetów, zwłaszcza przystojniaków ruhaczy.Pamietaj, że facet który nie zrazi się twoja nieśmiałością zbyt szybko , będzie to znaczyć że mu na tobie zależy...

mnie nigdy nie kręciło całowanie się hehe

Gość gość
moze to i dobrze w takim razie... :) nie lubie typu "r****cza" a skoro takich odstraszam to dobrze. Najfajniej by bylo poznac kogos rownie niesmialego jak ja, ale on niesmialy ja niesmiala, nikt nie zagada, wiec spotykalam sie jak dotad z bardziej pewnymi siebie chlopakami.

Gość gość
jestem strasznie niezreczna, nieraz nie wiem co zrobic np. przy pozegnaniu, facet oczekuje calusa a mnie panika lapie :d jestem dziwna.. staram sie, ale taki ze mnie dzikus troche heh

ja pamiętam jak byłem w podstawówce to była taka akcja - dziewczyna całowała sie z kazdym facetem który stanął w kolejce do niej , w kolejce było 5 osób , jeden skonczył pora na nastepnego i wiesz co jak przyszła moja kolej , to odwróciłem sie i poszedłem ile ja wtedy mogłem miec lat ? 12 , ona była starsza 3 lata

Gość gość
Hmm ja ostatnio od jednej dziewczyny uslyszalem "nie". Nie wiem czy chciala, zebym sie pomyczyl w zdobywanie, czy mowila szczerze - nie wiem bo ja po tym olalem. :D

Gość gość
ja nie zgrywam niedostepnej, tajemniczej, niewiadomo co jeszcze, nie kreuje sie, tylko jestem dziwna, niezreczna, dzika i niesmiala...

na początku pytałem za czym oni w tej kolejce tak stoją hehe, bo laska była schowana w takim zaglebieniu , więc nie rozumiałem co jest grane z tą kolejką , ktos mi wytłumaczył i ustawiłem sie na końcu ...

Gość gość
I dobrze że nie lubisz i nie jesteś zbyt szybka, bo oszczędzisz sobie dzięki temu wielu krzywd.Przewaznie " szybcy " faceci nie szanują ani nie kochają tych kobiet tylko chcą - no domysl się. Pewnie, każdy facet lubi bara bara, ale myślę że także i normalny facet potrzebuje trochę czasu, by poznać z kim ma do czynienia.

dopiero kilka lat pozniej zrozumiałem ze to co ona zrobiła to znaczy ze całowała sie z tyloma gosciami nie było zbyt higieniczne

Gość gość
kurcze dla niektorych to nie jest cos wielkiego, ale mnie jak facet pocalowal raz w policzek to myslalam ze serce mi wyskoczy, mam glupie reakcje, robie sie cala czerwona, cos belkocze bez sensu. Chcialabym byc bardziej ogarnieta. Odechciewa mi sie juz randkowania, takie jak ja to do przedszkola

Gość gość
Swiadomie moze i nie chcesz zgrywac niedostepnej. Ale twoje zachowanie na taka wskazuje. :P niesmiale osoby sa czesto uznawane za wyniosle, uwazajace sie za lepsze od innych itd.

Gość gość
Faceci nie lubią nieśmiałych, cichych dziewczyn. Faceci lubią BAD GIRL !

Gość gość
chciałbym taką spokojną samiczke

Gość gość
Oj, no miałem na myśli żeby poczekać z sexem, ten pocałunek możesz mu dać jak sobie na to zasłuży, tylko nie przesadzaj z czułością na początku bo uzna że już chcesz czegoś więcej.Unikanie blizszego kontaktu itd to co innego. Po prostu powiedz facetowi jak to jest naprawdę , zeby się nie zdziwił.

Gość gość
Pasowałabyś do nas, prawiczków z kafe, nikt by nie naciskał na nic, samo by naturalnie przyszło i byłabys szczęśliwą żonką a nie materacem badbojów:)