Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starać się jeszcze?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie .. A więc skracając .. Facet z dwójka dzieci po rozwodzie.. Spotykaliśmy się 'na seks' , chodź z mojej strony pojawiło sie uczucie . On później przez rok był z dziewczyną .. Spotykaliśmy się miedzy czasie (czasem , żeby po prostu porozmawiać albo sex ) , obiecywał , że odejdzie od niej , ale nawet jak 2x chciał odejść , ona go zatrzymała. Tak bardzo chciałam go widywać.. W końcu stwierdziałam , że nie chce dalej się w to bawić , że szkoda moich uczuć. Definitywnie zakończyłam wszystko . Po dwóch tygodniach znów do mnie zadzwonił . Coś pękło i napisałam do jego jak się okazało tygodniowej juz ' narzeczonej . Ona wyrzuciła go z mieszkania. Później ja z nią rozmawialam kilka razy. Mówiła , że nie wybaczy mu , chodź później oczywiście chciała wrócić. Nawet się z nią spotkałam. On mi napisał tylko ' po co Ci to?' . Póżniej dzwonił i dziękował , że uwolniłam go od tego i że chce ze mną być etc . Po jakimś czasie uległam , ale nadal nie był to żaden związek. Ona wydzwania i pisze do niego cały czas . A on jeszcze nie usunął nawet wspólnego zdjęcia z Facebooka. Zaprosiłam go na wesele siostry , oczywiście zgodził się chętnie , tylko że powinnam go przedstawić komukolwiek z rodziny , a nie chce tego robić. Niby dzwoni do mnie , ale czasem co drugi dzień .. Nie widzieliśmy się tydzień bo był w delegacji i zapytałam go czy się spotkamy dzisiaj a on mi na to że ' Bardzo by chciał , ale zaplanował dzisiaj iść na siłownie i chciałby wykonac swój plan' .. Mam wrażenie , że nie zależy mu .. A na pewno nie tak jak mi. On ma 30 , a ja 19 lat .. Wiem ,że ' młoda ' jestem , ale wiek to tylko liczby .. Co mam zrobić? Nawet nie wiem co chciałabym usłyszeć od was ..

Gość gość
poczekaj, zaraz zjawi sie ktos, kto powie ci, co chcesz uslyszec

Gość gość
Nawet nasze rozmowy na temat tego nic nie dają , że powinniśmy spędzać razem więcej czasu , bo albo ja albo on go nie ma ..

Gość gość
Jaka Ty jesteś głupia! Przecież jesteś tylko do seksu dziecko! Tamtą zdradzał z Tobą, to i Ciebie będzie zdradzał.

Gość gość
Pogmatwanie z poplątaniem :-(

Gość gość
szmatom do seksu uładowego nie doradzam

Gość gość
Taka młoda i z takim k****arzem się zadaje. Co z was dzieci wyrasta, tragedia.

Gość gość
Hahaha ale z ciebie głupia pipa :-D

Gość gość
każdy co proponuje seks układ to zapchlony ciul,unikaj takich ,nie możesz mieć zwykłego niezepsutego uczuciowego młodego?pomysl

Gość gość
Nie proponował nigdy sexu bez zobowiązań . To samo z siebie tak wynikło . Nie obrażajcie , co wam to daje ?

Gość gość
Teraz już na takiego za późno. Jaki porządny chłopak/mężczyzna zainteresuje się taka wywłoką? Ona nadaje się tylko do seksu, a nie do związku.

Gość gość
No i odpowiedzieli :-)

Gość gość
Dziecko Ty masz dopiero 19 lat, a już w takie układy się wdajesz. On sobie podbudowuje seksem z Tobą swoje ego, wciśnie Ci każdy tekst, żebyś tylko rozłożyła nogi! Myśl troche!!

Gość gość
wynikło mówisz ,nic nie czuł,nic nie mówił o uczuciach,wiedziałaś ze nic nie czuje,masz to w swoich pierwszych tu zdaniach a dałaś mu wszystko wiec nie sciemniaj