Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

także tego :)

Polecane posty

Gość gość
żaba z lupą wcieliła się w rolę Sherlocka Holmesa i metoda naukowej dedukcji wykryła hejterów ifci i pawla.

Gość gość
Iftar ty masz piękny styl damy z rynsztoka popierdujäcej w salonie za kotarą:)

Gość gość
gość dziś żaba z lupą wcieliła się w rolę Sherlocka Holmesa i metoda naukowej dedukcji wykryła hejterów ifci i pawla. x Wasz debilizm jest tak wielki ze lupy nie trzeba, widac golym okiem :D:D:D

Gość gość
Zakompleksiona gąska gosc k z zachododniopomorskiej wiochy udaje kogoś kim nie jest, jak sie wszystko sypnie to Rondel kopnie ją w zadek

wiatraczki to były takie ciastka, moja mama kiedyś piekła - bardzo dobre.

Gość gość
iftar nie ma kotar, ma rolety jak kazda nowoczensa pani domu i ma jeszcze ona to i tamtto jak chcesz wiedziec, no

jak gosc k pisze zalogowana to nagle nie ma obraźliwych pomarańczy oczko.gif przypadek? nie sądzę jezyk.gif X Jezu Zaba, daj juz spokoj. Wprost, zalogowana ci napisalam co o tobie mysle wiec po co mialabym ci jeszcze dowalac z pomaranczy? Myslisz ze ja nie mam w nocy co robic, tylko pisac posty na temat jakiejs zaby? Kuzwa, kobieto ogarnij sie. Ja wiem ze niektorzy tutaj uwazaja cie za osmy cud swiata, ale tobie na fali tego fame'u sie we lbie poprzewracalo...

Gość gość
iftar nie ma kotar, ma rolety jak kazda nowoczensa pani domu i ma jeszcze ona to i tamtto jak chcesz wiedziec, no A z głową wszystko w porządku? Czy jak rondel latasz helikopterem?:D

Gość gość
Uderz w stol a stonka sie zaloguje :D:D

Gość gość
Hahahaha gosc k juz sie zalogowała i teraz będzie błyszczała kulturą jak prawdziwa dama :D

" gosc k dziś jak gosc k pisze zalogowana to nagle nie ma obraźliwych pomarańczy oczko.gif przypadek? nie sądzę jezyk.gif X Jezu Zaba, daj juz spokoj. Wprost, zalogowana ci napisalam co o tobie mysle wiec po co mialabym ci jeszcze dowalac z pomaranczy? Myslisz ze ja nie mam w nocy co robic, tylko pisac posty na temat jakiejs zaby? Kuzwa, kobieto ogarnij sie. Ja wiem ze niektorzy tutaj uwazaja cie za osmy cud swiata, ale tobie na fali tego fame'u sie we lbie poprzewracalo... " X winni się tłumaczą :P

Gość gość
gość dziś szczeruś i wiatraczek są obaj wyjątkowo upierdliwi i zajadli

Gość gość
po co mi helikopter jak mam drona trol w dronie to ideal :classic_cool:

Gość gość
iftar jest dama rynsztokowa i podsrywa z za fotela bodzio:p

Gość gość
ta szmata z usa juz sie pojawiła ale dno:O

Gość gość
nadzia?

co zajadacie na kolację? muszę poszukać linka z moim podwieczorkiem z wczoraj, bo zgubiłam :o

Gość gość
Gosc Kulturka cud techniki leci tydzien z Ameryki :D

Gość gość
przyszłam tu dla szczrego i milosci do mnie jego jak go nie ma to i mnie tez nie ma dobranoc 😭

Gość gość
Żaba zobacz, nie było jej i nagle sie pojawiła jak tylko o niej wspomniałas :P

Gość gość
Gosc k glownie potroluje z goscia, raz na jakis czas sie zaloguje i rondel caly czas plywa na powierzchni:D

Gość gość
hopsasa hopsasa ifcia cyce ma do pasa

Gość gość
bo chyba nie ike...

Gość gość
dziwi mnie jedno gosc k bedac niby w pracy moze non stop pisac na forum ,szefowowie pozwalaja i pochwalaja:O

Gość gość
"iftar nie ma kotar, ma rolety jak kazda nowoczensa pani domu i ma jeszcze ona to i tamtto jak chcesz wiedziec, no A z głową wszystko w porządku? Czy jak rondel latasz helikopterem?smiech.gif" x Ukrywa cię za tymi roletami, kiedy przychodzisz ją wydymać, że wiesz dokładnie, co ma, a czego nie ma w domu?

Ja sie nie tlumacze, probuje ci tylko uzmyswic, ze nie musze sie wylogowywac zeby napisac co o tobie mysle, podobnie jak o Iftar, no ale ty jak widze mierzysz ludzi swoja miara. Sugerujesz ze boje sie ciebie i dlatego podobno pisze z pomaranczy? Czemu mialabym to robic? Ty jestes bardziej walnieta niz mogloby sie wydawac. Przykro mi ze oprocz mnie masz tu jeszcze inne nieprzychylne osoby. Moze powinnas mniej przeklinac? A teraz opowiedz nam o tym piatkowym daniu co wymozdzylas w pocie czola, wszak uwielbiasz byc w srodku zainteresowania.

Gość gość
Ifcia nadaje z pomaranczy to potem innych posadza, a najlepiej rondla, ktory nie ma tu nic do rzeczy i nie zna nawet dawnych dziejow jej nieslawy:classic_cool:

Gość gość
gosciówa a jakie ty masz przychylne sobie osoby oprócz debila? :D:D