Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak świadka

Polecane posty

Gość gość

złożyłam pozew o rozwód bez orzekania o winie sąd chce świadka a ja nie mam tak bliskiej osoby co teraz

Gość gość
Antoni obroni

Gość gość
Weź kumplami powiedz mu co ma gadać i niech idzie jako świadek teraz wszyscy tak robią sama przez to przeszłam w sadzie wszyscy kłamią jak cholera

Gość gość
Dokładnie pogadaj z jakimś znajomym. ;) Masz już plany co po rozwodzie? Ja przemeblowałam całe mieszkanie, przemalowałam ściany. Zaczęłam zupełnie od nowa. :)

Gość Lidka100
Dobrze czasem jest zrobić tylko coś dla siebie. :) A zmiana aranżacji w domu, to bardzo fajny pomysł. Po co patrzeć na coś co nam przypomina przykre chwile. Nigdy nie jest za późno, aby zacząć od nowa :)

Gość gość
Zdecydowanie. Koszta mogą wydawać się spore ale lepiej wymienić coś co może Ci przypominać o złych momentach. Wiem o czym mówię:) zaaranżowałam mieszkanie od nowa i czuję się w nim dużo lepiej.

Gość gość
Gdzie kupowaliście meble? W necie czy stacjonarnie? Ja też zaczynam od nowa, aranżuje małymi krokami mieszkanie. Na pierwszy ogień salon:)

Gość GosiaTt
Stacjonarnie. Ostatnio kupiłam meble modułowe do pokoju dziennego. Wygląda teraz bardzo stylowo ale jest jednocześnie przytulny. Myślę, żeby meble modułowe kupić też do sypialni lub pokoju dziecka, pasują do każdego pomieszczenia:)

Gość KaśkU19
Też zaczynam wszystko od nowa i dobrze mi z tym! Przeprowadzka do innego miasta, teraz czas na spokojne życie i przyjemności. Na pierwszy ogień mieszkanie, planuje go super zaaranżować, totalnie po swojemu. Bez: to nie takie, siakie, za drogie. Jak szaleć to szaleć!

Gość Nastka45
Podobnie tutaj. Wyprowadzka wyszła mi jednak na dobre. Usamodzielniłam się, zamieszkałam sama i właśnie urządzam sypialnie i salon. Mam już nawet na oku fajne meble. Co złe już za mną, teraz czas na dobre zmiany;)