Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma nic gorszego niz wychowywanie dziecka mezczyzny ktorego...

Polecane posty

Gość gość

....sie kochalo badz kocha a on sie tego dziecka wyrzekl, zapomnial o nim. Patrze codziennie na synka ktory przypomina mi jego ojca i wyje wyje i wyje z zalu ze nas zostawil :-(

Gość gość
Teraz faceci tacy są nie patrzą na rodzinę kobietę dzieci . Odchodzą z dnia na dzień i maja gdzieś wszystko. Nie płacz po takim gnoju masz cudowny prezent dziecko na nie przelej całą miłość. W życiu zawsze po przykrych chwilach nadchodzą cudowne momenty . Nowa miłość . I potem człowiek zdaje sobie sprawy ze zmarnował tylko czas na nieodpowiedzialnego gnoja

Gość gość
Mam nadzieje ze kiedys przejdzie ten bol. Tak mi zal ze jemu nie zalezy zeby widziec jak synek rosnie :-( to tak bardzo boli :-(

Gość pofszechny
i znowu narzekanie, znowu ujadanie, znowu udawanie zrozpaczonej, znowu pretensje i znowu wydziwianie a zadam pytanie proste, co zrobiłaś aby faceta i ojca tego dziecka zatrzymać ? znowu działasz roszczeniowo kobieto a swojej winy oczywiście nie widzisz i wszystko zwalasz na faceta a może z powodu bzdury facet uciekł , być może zwyczajnie chciał się pokochać z kobietą i powiedziałaś facetowi , że NIE !