Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SoniaBonia

Wrażenia po pierwszej nocy przespanej nago. Czas obalić mity.

Polecane posty

Gość SoniaBonia

Wrażenia po pierwszej nocy przespanej nago. Czas obalić mity. Zmarzłam, zmarzłam i jeszcze raz zmarzłam. Nie chodzi o to, że koleżanka dała mi za cienką kołdrę albo że nocowałyśmy na syberii. Nocowałam u niej w domu. Prawdopodobnie w nocy przez przypadek musiałam odkryć się i nad ranem byłam niesamowicie przemarznięta. Szczęście jeśli nie przypłacę tego katarem. Głupio zrobiłam dając się namówić jej ale byłam ciekawa. Tym bardziej po jej zachwalaniach. Niestety muszę zdementować mity o rozkoszach spania bez bielizny. Zmarzniecie tylko a niewykluczone, że przy okazji najecie się trochę wstydu. Tak jak ja gdy otworzyłam oczy i ujrzalam wpatrzoną w siebie koleżankę. Przypominam, że byłam odkryta. Siara!

Gość gość
A o w tym wstydliwego, że kobieta na gołą kobietę patrzy? Przecież żadnego chłopa tam nie było. Do sauny też nie chodzisz, bo się wstydzisz?

Gość gość
Ja tam zawsze śpię nago. Zima lato jesień wiosna bez znaczenia. Nadodatek mam okno otwarte zawsze w zimie tez i jest zazwyczaj mi gorąco. Jak nie otworze okna mam problem z zaśnięciem.

Gość SoniaBonia
@ 7:13 Do sauny nie chodzę bo żal mi kasy na głupoty. Co jest przyjemnego w poceniu się w duchocie i parnej atmosferze? A po za tym w saunie chyba nikt nie wlepia gał w cudze cycki.

Gość gość
Ja również śpię nago i przy otwartym oknie. A już wogle nie wyobrażam sobie spać w bieliźnie.

Gość gość
Kobiety patrza na siebie bo lubia sie porownywac. Ja sama w szatni czasem zerkam i nie trzeba sie tu doszukiwac jakichs podtekstow czy wstydzic sie.

Gość gość
Ja juz od paru lat sypiam nago, bardzo przyjemnie, mozna lepiej poznac swoje ciało. Tez uchylam okno bo spac najlepiej w chłodnym pomieszczeniu. Nie wyobrażam sobie teraz spania w oszulach, majteczkach czy piżamach... drażniło by mnie to. Początkowo tez marzłam, wynikało to własnie z przyzwyczajen do rozkrywania się.... gdy się spało w piżamie i było gorąco to człowiek reagował odkrywaniem kołderki. Z czasem można się przyzwyczaić, a nawet bardzo szybko. Polecam spanie nago

Gość gość
Piszesz jak o waznym odkryciu. Przeciez mnostwo ludzi spi nago, bo tak im pasuje.

Gość gość
Ja bardzo bym chciala sprobowac spac nago ale niestety dziele pokoj z siostra :(

Gość gość
10:59 idiotka

Gość gość
wow, to jak wy poznajecie swoje cialo dopiero przez spanie nago to powodzenia :D nie zapominaj o czestszym praniu przescieradla, bo ci soki z psi.si na spaniu pewnie wylatuja.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
@ gość dziś idiotka x Sama jestes idiotka. Chyba napisalam ze chcialabynm spac nago a nie ze juz spie idiotko

Gość gość
można zasrać i zaplamić łóżko.

Gość gość
wstydzcie sie pewnie jeszcze rozbieracie sie do naga dla partnera

Gość SoniaBonia
Ale ja się nie rozebrałam dla niego tylko dla niej. Właściwie to dla siebie samej bo byłam ciekawa jak to jest spać bez niczego a koleżaka tylko mnie zachęcała. Ona od lat tak śpi i twierdzi, że to super wygodne jednak ja nie potwierdzam tej wygody. Jest zimno. W dodatku to jej gapienie się. Ciekawe ile czasu oglądała mnie sobie bezkarnie podczas gdy ja niczego nie świadoma spałam i nie byłam w stanie się zasłonić?

Gość SoniaBonia
Ale ja się nie rozebrałam dla niego tylko dla niej. Właściwie to dla siebie samej bo byłam ciekawa jak to jest spać bez niczego a koleżaka tylko mnie zachęcała. Ona od lat tak śpi i twierdzi, że to super wygodne jednak ja nie potwierdzam tej wygody. Jest zimno. W dodatku to jej gapienie się. Ciekawe ile czasu oglądała mnie sobie bezkarnie podczas gdy ja niczego nie świadoma spałam i nie byłam w stanie się zasłonić?

Gość gość
A WYLECIAŁ CI ŚLUZ Z CIIPKI ?

Gość gość
@ SoniaBonia dziś Ale ja się nie rozebrałam dla niego tylko dla niej. Właściwie to dla siebie samej bo byłam ciekawa jak to jest spać bez niczego a koleżaka tylko mnie zachęcała. Ona od lat tak śpi i twierdzi, że to super wygodne jednak ja nie potwierdzam tej wygody. Jest zimno. W dodatku to jej gapienie się. Ciekawe ile czasu oglądała mnie sobie bezkarnie podczas gdy ja niczego nie świadoma spałam i nie byłam w stanie się zasłonić? x Pewnie lesba :P

Gość gość
Mam nadzieje, ze to bylo spanie na osobnych lozkach....

Gość gość
Teraz dużo kobiet śpi nago, ale wyłącznie w największe upały. Obecnie noce są jeszcze zimne.

Gość SoniaBonia
@ gość dziś Mam nadzieje, ze to bylo spanie na osobnych lozkach.... x Nie tylko na osobnych łóżkach ale i po przeciwnych stronach pokoju tylko co z tego skoro otwieram oczy a ona stoi uśmiechnięta nad moim łóżkiem i ogląda sobie spokojnie na moje cycki z bliska. Jeszcze się tłumaczy idiotycznie, że słodko spałam więc nie chciała mnie budzić. Jasne :O A ja przez to jej słodkie spanie prawie zamarzłam. Brrr... nigdy więcej!

Gość gość
Na pewno nie odkryła w Tobie nic czego sama by nie miała więc przestać użalać się nad sobą bo to już nudne ciągniesz temat od rana i w kółko pitolisz to samo. Nie masz innych problemów? Coś ci powiem jak miałam 14 lat albo nawet 13 to wraz z koleżankami stanęłyśmy w kółku za kotłownią i każda podwinęła sobie koszulę i patrzyłyśmy bo rosły nam już piersi i każda była ciekawa jak wyglądają u innych też się wtedy wstydziłam ale ciekawość była silniejsza i u tej Twojej koleżanki też pewnie ciekawość wygrała.

Gość gość
SoniaBonia dziś pewnie masz śliczne ciało

Gość gość
ja p********* ja jeszcze spie w zimowej pizamie, podkoszulce i skarpetach, pod ciepla koldra. hardkory z was

Gość SoniaBonia
18:12 Nie użalam się nad sobą tylko wkurzam się na jej zachowanie. Wieczorem gdy kładłyśmy się spać to koszulę i majtki ściągam pod kołdrą czyli widziała, że się wstydzę i nie chcę być oglądana nago. A mimo to rano podeszła i gapiła się. To mnie wkurza właśnie!!!

Gość gość
@ gość dziś Coś ci powiem jak miałam 14 lat albo nawet 13 to wraz z koleżankami stanęłyśmy w kółku za kotłownią i każda podwinęła sobie koszulę i patrzyłyśmy bo rosły nam już piersi x Małe zboczone świnki :P

Gość SoniaBonia
Co innego gdy dziewczyny pokazują sobie świadomie bo chcą a zupełnie co innego gdy ktoś bez naszej wiedzy i zgody podgląda nas na bezczela. Im więcej o tym myślę tym bardziej się nakręcam i tym bardziej zła jestem na nią.

Gość gość
To znowu ten zboczuch od lesbijek ;)

Gość SoniaBonia
Po pierwsze nie zboczuch tylko PROWOKATOR :) A po drugie gdzie tu widzisz lesbijki? Czy choćby słowem wspomniałem o jakiś lesbijkach?